• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediginiz seyi unutunca daha cabuk geliyor

ben bi örnekle düşüncemi açıklamak istiyorum: (her yere kilo vermekle ilgili yazıorum biliorm ama napıyım kafaya taktım o yüzden gene kilo vermekten bahsedicem) ben kilo vermeye çalışıorm ve bi ara kilomu takmayıp kendimi bıraktım aman dedim uğraşmakla olmuyo belki zamanla veririm.. ama öyle olmadı belki bu örnek bu konu için geçersiz olabilir ama şimdi kilo vermeyi iice kafama koydum ve uğraşıorm yavaş yavaş vermeye başladım.. bence bir şeyi istiyorsan kafana koymalısın ve o şeyi elde etmek için emek harcamalısın...

Tam tersine inanıyorum ben, "bir şeyi 40 kere söylersen olur" diyorum yani. Olmasını istersen, buna inanırsan mutlaka olur bence. Bak mesela 2 kişinin yediği yemeği yerim bi oturuşta, ama imkanı yok 50 kilonun üstüne çıkmam. Hareketli olduğum zamanlar da var, pasif olduğum zamanlar da var. Ama ben bunu söylüyorum ya, mesela burda söylüyorum, içimden söylüyorum, arkadaşlarıma söylüyorum, anneme söylüyorum. 50 kilonun üstüne daha hiç çıkmadım :) İnanınca olur..

Edit: istemeye devam..

Son düzenleme:
Unutunca olmasının sebebi, çok kafaya takmayıp şüpheye düşmememiz. Yani çok düşününce ya olmazsa diyoruz, kötü düşünmeye başlıyoruz.Ve olmuyor doğal olarak. Ama unutunca bir bakıyoruz oluvermiş. :34: Eğer kötü düşünmeyeceksen, umutsuzluğa kapılmayacaksın unutmaya gerek yok, hep aklında olsun. Yine gerçekleşir. :)

Unutunca olmasının sebebi, çok kafaya takmayıp şüpheye düşmememiz. Yani çok düşününce ya olmazsa diyoruz, kötü düşünmeye başlıyoruz.Ve olmuyor doğal olarak. Ama unutunca bir bakıyoruz oluvermiş. :34: Eğer kötü düşünmeyeceksen, umutsuzluğa kapılmayacaksın unutmaya gerek yok, hep aklında olsun. Yine gerçekleşir. :)

Tessekür ederim:))

bunu şöyle örneklemek istiyorum; ısrarla incecik ipliği küçücük deliğe geçirmeye çalışırken,dikkatli bakarken sürekli elimiz titrer ve bir türlü ipliği iğneye geçirememiş oluruz..
ne zaman ki özenmeyip " aman yaaa geçeceksen geç " dediğimiz an o iplik artık iğnede dir:37:

biraz tuhaf gelebilir ama ama teşbihte hata olmazmış.:34:

'Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.'
Bu söz her şeyi özetliyor. :6:

bunu şöyle örneklemek istiyorum; ısrarla incecik ipliği küçücük deliğe geçirmeye çalışırken,dikkatli bakarken sürekli elimiz titrer ve bir türlü ipliği iğneye geçirememiş oluruz..
ne zaman ki özenmeyip " aman yaaa geçeceksen geç " dediğimiz an o iplik artık iğnede dir:37:

biraz tuhaf gelebilir ama ama teşbihte hata olmazmış.:34:
çok güzel açıklamışsın :46:

aa cidden öyle

hadi küçük şeyleri unutuyorum farketmeden ve olabiliyorlar

ama benim için önemli şeyleri unutamıyorum ki :) atıyorum sevgiliden haber beklemek gibi unutunca atabiliyo ama unutamıyorum :D

Back