• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstediğiniz aşk mı, meşk mi, yoksa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
0
Yer
Diğer
İstediğiniz aşk mı, meşk mi, yoksa...

İLİŞKİ İSTİYORSUNUZ
Size tuhaf gelebilir ama siz aşk değil, ilişki istiyorsunuz. Eğer mutsuzsanız aşkla ilişkiyi karıştırıyorsunuz derim. Bir düşünün, aşk kayıtsız şartsız teslim olmaksa beraberliklerinizde niye sızlanan kişi rolüne bürünüyorsunuz? Çünkü siz aslında karşınızdakinin istediğiniz kalıp ya da modele uymadığından yakınıyorsunuz. Üzüldüğünüzde repliğiniz hep aynı: "Beni yeterince sevmiyor!" Oysa aşk insanı "Ben daha aşığım" der. Aşk sizin için yanlış hedef. Madem ki şikayetçisiniz, demek ki karşınızdaki farkında olmadan koyduğunuz kurallara uymuyor. Kurallar ilişkide geçerlidir, aşkın kurallarla işi olmaz!

aşk istiyorum sanardım kendimi:asigim: :kedi:

buyrun :hulya:

SIĞINACAK LıMAN ıSTıYORSUNUZ
Sizin karşı cinsten asıl beklentiniz, aslında aradığınız şey, onun size sığınacağınız bir liman olması. Aşk, hareketli ilişkiler size göre değil. Çünkü çok, ama çok “durağan” bir tabiatınız var. Açık denizde değil, korunaklı bir limanda sonsuza dek demirleyecek; bütün ihtiyaçlarının zahmetsizce karşılandığı bir konumda olmanız gerekiyor. Dışa kapalı, gündelik hayat tembeli göründüğünüz için partnerinizin işi çok zor. Onun gerçekten sığınacağınız liman olmayı kabullenmesi gerek. Ya da şöyle diyelim: Siz ancak platonik olarak aşıkken mutsuz olmazsınız!

amanınn,neler diyo bu test gız???

patim seninki ile aynisi cikti benim de hayret ettim

SIĞINACAK LİMAN İSTİYORSUNUZ
Siz ancak platonik olarak aşıkken mutsuz olmazsınız!

amanınn,neler diyo bu test gız???

kaydirigubbakcemile3 ayy valla herkes aşk istiyorum diyip geziyo dimek ki asıl istedgmz farklıymış...
sen sığınacak bi liman arıyosun,seni koruyup kolluycak birini istiyosun opuyorumnanaktan
ayy ki istemz kiii :asigim:

patim seninki ile aynisi cikti benim de hayret ettim

bende böle kaldım asminim :1shok:
hep aşk dolu yaşam isterm aslında :kedi:
aslında koydugum kurallar var beraberliğimde.sevgilimn uymadıgı oluyo kaydirigubbakcemile3
demek ki bizim ki ilişki teste göre...istedgmi bulmuşum yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ayy valla herkes aşk istiyorum diyip geziyo dimek ki asıl istedgmz farklıymış...
sen sığınacak bi liman arıyosun,seni koruyup kolluycak birini istiyosun opuyorumnanaktan
ayy ki istemz kiii :asigim:

yok yaw, ben: "ekşın istiyom ekşın, 1 senede için geçti senin" die herifi dırmalayan bi hatunum.delikafadulden ne limanı ayol, sürat teknesine binmek, su kayağı yapmak istiyom ben:roflol::roflol::roflol:
:sm_cool:

yok yaw, ben: "ekşın istiyom ekşın, 1 senede için geçti senin" die herifi dırmalayan bi hatunum.delikafadulden ne limanı ayol, sürat teknesine binmek, su kayağı yapmak istiyom ben:roflol::roflol::roflol:
:sm_cool:

:roflol: yoksa evliliğin ilk yılını doldurmadı mı :roflol: yandı kocan kızzz kaydirigubbakcemile3
bence sen monoton bi ilşki istemiyosun yerimseniben her an sevgi aşk dolu olsun istiyosun
ekşın bu dimi bildim mi :jeyyar:

benim bu sorulara verilecek cevabım yok :ecrin_bebek:

:roflol: yoksa evliliğin ilk yılını doldurmadı mı :roflol: yandı kocan kızzz kaydirigubbakcemile3
bence sen monoton bi ilşki istemiyosun yerimseniben her an sevgi aşk dolu olsun istiyosun
ekşın bu dimi bildim mi :jeyyar:/B]

bi seneyi atlattık çok şükür cnm:asigim:
ama ben hep bööle olsun istiom--->Şeniz,:asigim:
bööle diil---->:hulya:
düşün bak aynı yerde işe başladık yeni, koordinatör kocamı abim sanıo. ben de diorum ki sen bana amcaoğlunmuşum gibi davranırsan tabi millet ööle sanar:mymeka:
naapıım üstüne mi atlıım milletin içinde diyo:dilcikar:
kimi sokakta yalar-yutar, kimi tanımıomuş gibi davranır, orta yollusu yok mu bu erkek milletinin:enbuyukkk:
(ekşını da anlamışın işte, deşme daha:jeyyar:)

puhaaa:roflol: etikete bak, su kayağı, ekşın istiyorum:)))sen mi yazdın pati onu, çok güldüm. Allah iyiliğini versin:roflol:

Son düzenleme:
ayy canm süpersn yaaa koptum :roflol: :roflol:
evet ben yazdm,dgerlerini de sen yazmışın anladım :roflol:
kocanı başkası da sanmasnlar yaa brazcuk belli etsn yada konuşurken laf arasnda diyiver eşim diye yerimseniben
smille anlatışında süper :lepi: opuyorumnanaktan

ayy canm süpersn yaaa koptum :roflol: :roflol:
evet ben yazdm,dgerlerini de sen yazmışın anladım :roflol:
kocanı başkası da sanmasnlar yaa brazcuk belli etsn yada konuşurken laf arasnda diyiver eşim diye yerimseniben
smille anlatışında süper :lepi: opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::lepi:opuyorumnanaktan

aşklı meşkli testleri çözmüyorum kanka,çünkü seçenekler hayat felsefeme uymuyo:smiley-cool:

Test Sonucu:
AŞK İSTİYORSUNUZ
Sizin var oluş sebebiniz aşk. Başka ne isteyebilirsiniz ki? Mükemmel bir aşıksınız çünkü aslında aşka bu denli yakın olmanızın nedeni gizliden gizliye sıkı bir narsist olmanız! Aşk kendini vermekse eğer hatırlamak gerekir: İnsan ancak kendisinin olanı verebilir. Ancak bir başkasına aşık olursanız kendinizden (ve tabii her şeyden) vazgeçebiliyorsunuz. Aşkın heyecanı, size kattığı o gizemli enerji her şeyin önünde. O heyecan her şeyi unutturuyor, bu yüzden kimse sizi aşk yüzünden sızlanırken görmedi.

aynen böyle dedi vallakaydirigubbakcemile3

İlişki istiyorsnz çıktı bnda ıı ıı katılmıorum bu teste yanlşşşş :olmaz:
:roflol:

AŞK İSTİYORSUNUZ
Sizin var oluş sebebiniz aşk. Başka ne isteyebilirsiniz ki? Mükemmel bir aşıksınız çünkü aslında aşka bu denli yakın olmanızın nedeni gizliden gizliye sıkı bir narsist olmanız! Aşk kendini vermekse eğer hatırlamak gerekir: İnsan ancak kendisinin olanı verebilir. Ancak bir başkasına aşık olursanız kendinizden (ve tabii her şeyden) vazgeçebiliyorsunuz. Aşkın heyecanı, size kattığı o gizemli enerji her şeyin önünde. O heyecan her şeyi unutturuyor, bu yüzden kimse sizi aşk yüzünden sızlanırken görmedi.

haha aşk istiyomuşum :D :roflol:

Ben de ilişki istiyormuşum
Hep aşk isterim sanırdım, tuhaf geldi gerçekten
Aman bir test işte :kahve:

ıLıŞKı ıSTıYORSUNUZ
Size tuhaf gelebilir ama siz aşk değil, ilişki istiyorsunuz. Eğer mutsuzsanız aşkla ilişkiyi karıştırıyorsunuz derim. Bir düşünün, aşk kayıtsız şartsız teslim olmaksa beraberliklerinizde niye sızlanan kişi rolüne bürünüyorsunuz? Çünkü siz aslında karşınızdakinin istediğiniz kalıp ya da modele uymadığından yakınıyorsunuz. Üzüldüğünüzde repliğiniz hep aynı: "Beni yeterince sevmiyor!" Oysa aşk insanı "Ben daha aşığım" der. Aşk sizin için yanlış hedef. Madem ki şikayetçisiniz, demek ki karşınızdaki farkında olmadan koyduğunuz kurallara uymuyor. Kurallar ilişkide geçerlidir, aşkın kurallarla işi olmaz!

AŞK İSTİYORSUNUZ
Sizin var oluş sebebiniz aşk. Başka ne isteyebilirsiniz ki? Mükemmel bir aşıksınız çünkü aslında aşka bu denli yakın olmanızın nedeni gizliden gizliye sıkı bir narsist olmanız!zemuszemus Aşk kendini vermekse eğer hatırlamak gerekir: İnsan ancak kendisinin olanı verebilir. Ancak bir başkasına aşık olursanız kendinizden (ve tabii her şeyden) vazgeçebiliyorsunuz. Aşkın heyecanı, size kattığı o gizemli enerji her şeyin önünde. O heyecan her şeyi unutturuyor, bu yüzden kimse sizi aşk yüzünden sızlanırken görmedi...:1closedeyes:

Back