Istedigim seyi yapmaya cesaret edemiyorum?

Prezervatif yırtıldı diyorsunuz görmüşsünüz yani ertesi gün bir hap alsanız yeterdi.
O haplar böyle durumlar için var.
Zaten 72 saat içinde alınması en etkilisi sonrası işe yaramıyor. Korunma kazası yarayan insanlar için var.
O haplari biliyorum ama.dinen uygun degil onlari kullanmak.o yuzden onu yapmadim.siz farkli dusunuyor olabilirsiniz tabi.

İnsan eşine yapamayacak da kime yapacak ki?
İki çocuk verdiğin eşine?
Zaten eşine niye yapacaksın hamile iken kendin iste?
Görücü usulü mü sizin evlilik?
Esine yapamiyor iste yi yanlislikla yazmisim.insan yapamiyor iste diyecektim.aynen gorucu usulu evlendik.ama 1 yil nisanli olduk ve bu surede de gorustuk tabi hep

Esine yapamiyor iste yi yanlislikla yazmisim.insan yapamiyor iste diyecektim.aynen gorucu usulu evlendik.ama 1 yil nisanli olduk ve bu surede de gorustuk tabi hep
Onu boş verin siz ya ben dayanağı merak ettim banlanacağız ama olsun😅
Ben en azından sallamanın da sınırı var derken yapacağım bunu😅

Maalesef 2. Cocukta korunuyorduk zaten.prezervatif yirtildi.o yuzden oldu.acik acik yazdim.cunku burada ne zaman ust uste 2 cocugum oldugunu soylesem hep bi korunmayi ogrenin vs . Diye kaba konusmalar oluyor.isteyerek oldu sanki.olacagi varmis oldu.
Yanlışınız var okumanızda öğrenin demedim korunun dedim ama insanlar da doğru söylemiş yırtıldığını biliyorsunuz ertesi gün hapı niye kullanmadınız.. 3 aylık iğneyi emzirirken de kullanabiliyorsunuz ya da spiral..

Yanlışınız var okumanızda öğrenin demedim korunun dedim ama insanlar da doğru söylemiş yırtıldığını biliyorsunuz ertesi gün hapı niye kullanmadınız.. 3 aylık iğneyi emzirirken de kullanabiliyorsunuz ya da spiral..
Ya iste bebegim 4 aylikken bu olay oldu.suan spiral var.o zaman o sekilde korunuyordum.boyle oldu.

mesela ikimizde birbirimizin ozel bolgesini opmedik hic dedim.o zaman dedi.senden boylee bisey yapmani istememi mi istiyorsun dedi.
Karım benden öyle şeyler istememi isteyemez, benden öyle şeyler isteyen karım olamaz.
Temiz yatak, temiz aile, kutsal müessese...
Tehlikeli bir bakış açısı.

Yani eger mezheblere inanciniz varsa mezheblerin bu konuda gorusu ciddi bir mazeret olmadan cenine ilk gunde bile kurtaj yapmak haramdir.diyorlar.
Tamam güzel dayanakmış kendi kendine diyormuş demek😅
Neyse dini konu yasak oraya çektiniz çok normal olarak kaçış yolu olarak,niye yasak olduğunu anlıyordum ama böyle konularda daha da iyi anlıyorum.Neyse siz halledersiniz ya güveniyorum size☹👍👍

Karım benden öyle şeyler istememi isteyemez, benden öyle şeyler isteyen karım olamaz.
Temiz yatak, temiz aile, kutsal müessese...
Tehlikeli bir bakış açısı.
Yani sonucta herkez bunu hos gormek zorunda degil dimi.bende aslinda hayalen istiyor gibiyim.yapsam utanirim yani cok.belkide yapamam aslinda.sadece merak mi ediyorum ne.demem o ki tiksinc bulan bulabilir bunu

Yani sonucta herkez bunu hos gormek zorunda degil dimi.bende aslinda hayalen istiyor gibiyim.yapsam utanirim yani cok.belkide yapamam aslinda.sadece merak mi ediyorum ne.demem o ki tiksinc bulan bulabilir bunu
Hmm anlaşamamış olabilir miyiz diye düşündüm bu yazdığınızı okuyunca. Eşiniz sizi ve aileyi kutsal gördüğü için böyle şeyleri sizden beklememesi ve sizin de böyle isteklerle ona gitmemeniz gerektiğine dair çarpık bir bakış açısına sahip olabilir. Eşinizin sizin istediğiniz şeyi sevmediğini ya da istemediğini düşünmedim. Sadece bu ve benzeri şeylerin "evdeki kadın"dan istenmemesi gerektiğini düşünüyor olabileceğini düşündüm.

Hmm anlaşamamış olabilir miyiz diye düşündüm bu yazdığınızı okuyunca. Eşiniz sizi ve aileyi kutsal gördüğü için böyle şeyleri sizden beklememesi ve sizin de böyle isteklerle ona gitmemeniz gerektiğine dair çarpık bir bakış açısına sahip olabilir. Eşinizin sizin istediğiniz şeyi sevmediğini ya da istemediğini düşünmedim. Sadece bu ve benzeri şeylerin "evdeki kadın"dan istenmemesi gerektiğini düşünüyor olabileceğini düşündüm.
Anladim.yani bencede zaten bi erkek olarak illaki istiyordur ama bana yakistiramiyordur diye dusunuyorum bende

Peki bisey sorucam.bu esler arasi bi sogukluga sebep oluyor mu sonra sizce.

Dinen uygun degil demek yanlis oldu evet.direk haram olarak gorenler var.ama oral iliski konusunda haram demiyorlar.mekruh kerih goruluyor
Evet yanlış oldu, din öyle sizin oralınızla analınızla uğraşacak kadar basit bir şey değil. Böyle kutsal, böyle derin bir kavramı bu kadar ele ayağa düşüren yine sizlersiniz. Asıl haram bu işte. Mide bulandırıcı ne diyeyim ki
Tavsiyemi yazmayı unutmuşum, eşiniz o sizin, ortak bir hayata evet dediğiniz kişi, açık açık konuşacaksınız tabi ki herşeyi

Son düzenleme:
Evet yanlış oldu, din öyle sizin oralınızla analınızla uğraşacak kadar basit bir şey değil. Böyle kutsal, böyle derin bir kavramı bu kadar ele ayağa düşüren yine sizlersiniz. Asıl haram bu işte. Mide bulandırıcı ne diyeyim ki
Tavsiyemi yazmayı unutmuşum, eşiniz o sizin, ortak bir hayata evet dediğiniz kişi, açık açık konuşacaksınız tabi ki herşeyi
Gercekten sacmaladin yani.dini basitlestirdidigim falan .din insanin hayatinin her alaninda var.oyle olmasa ayetler inmezdi insanalrin yasayacaklari olaylar hakkinda.anal iliskinin haramligi hakkinda.asil haram bu iste dedigin kafamiza rakilan sorularda din ne emrederin cevabini dusunmek mi.bi git Allaha askina

X