• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim sarı tonunu nasıl elde ederim?

Canım paylaştığın rengi elde etmek istiyosan eğer, saçlarına uygulaman gereken iki işlem var.

İlk aşama; PALETTE YOĞUN RENK AÇICI...
İkinci aşama; Loreal 01 " ÇOK ÇOK AÇIK DOĞAL SARI " ( asla 02 kullanma saçında turunculuklar oluşur )

Bu işlem saçlarını biraz yıpratıcaktır. Daha sonra yapman gereken ise; tatlı badem yağı, çam terebentin yağı, defne yaprağı yağı, sarımsak yağı, menekşe yağı, ısırgan tohumu yağı, buğday yağı ve fındık yağı karışımını yapıp " haftanın 3 günü " saçlarına uygulayıp " 1-2 saat " beklet.
Daha sonra evde kendine özel bi şampuanın olsun. Mümkün mertebe o şampuan " bioblas sarmaşık özlü " olsun. Onun içine de bol miktarda " çam terebentin " ekle. Onunla hergün saçlarını yıka ve 10 dakika beklettikten sonra bol suyla durula...

Saçlarımı açmadan yapamazmıyım .s o şampuanı kullanıyorum hayatim içine bemiks badem yagı falan koydum

Valla benim saçlar da seninkinden farklı değil önce renk açıcı ile açtım sonuç hürrem saçları sonra küllü kumrala boyadım boyadım yok yok bit türlü gitmedi turunculuk sonra en sonunda düzgün bir kumral olmuştu sonra istediğim açık renklere boyadım sonra değişiklik olsun diye siyah yaptım yüzüm çok beyaz olduğu için beğenmedim uçlarını açtım yine yoğun renk açıcı ile. Kızıllık gitsin diye de turuncu azaltıcıyla çok açık küllü kumralı karıştırıp boyadım sonra saçımın diğer yerlerini de açıp aynı işlemi uyguladım ama arada koyuluklar kaldı tabi diplerimi koyu bırakmıştım zaten ama dipler tekrar uzayınca dipleri küllü kumralla küllü sarıyı karıştırıp boyadım şimdi dipler açık ortalar koyu uçlar açık oldu :27: Şimdi kuaföre gidip doğru düzgün bir kumral yaptırmayı düşünüyorum ama hem saçım çok yıprandı kuaför oryal kullanacak hem de yüzüm kumral renkle çok soluk görünüyor şimdi koyu olmayan bir kahveye boyamayı düşünüyorum yine de memnunum saçlarımdan şimdilik kötü durmuyor

Hım .s bakım yap canım düzelir insallah

İstediğin saç rengi küllü açık sarı tonlarında bişey.O renkleri evde tutturman biraz zor ama risk alırım dersen deneyebilirsin.
Palettenin açıcısı var onu kullandıktan sonra boyarsan o rengi tutturma şansın daha yüksek (Paletteyi kullandığım için söylüyorum)
Saçının rengini açmadan boyamak istersen tam istediğin rengi yakalamayabilirsin

Kuaföre gitmek istemiyorum kesinlikle

Sana tavsiyem dipleri kendin açamazsın bir kuaför bulup açtırman lazım yoksa ne yaparsan yap turuncu olacaktır. Zaten şimdi doğal saçın çıktığı için kolay açılacaktır diplerin. Uçları da açıldığı için yine oryali çok bekletmeyeceklerdir 5 dakika da beyaz olur heralde istediğin renk nerdeyse beyaz zaten sonra da çok açık küllü bir sarıya boyayacaklardır ama niye o rengi istiyorsun ki orda güzel durabilir ama sen yapınca beğenmeyeceksin bence. Zaten bu işlemleri de yapınca saçların yıpranacak evde de kesinlikle yapamazsın sana söyleyim hadi yoğun renk açıcı kullandın diyelim dipler turuncu olacak. Açıcıyı beyaz olana kadar beklettin diyelim dip bu yani uçlar yansa kestirirsin dibinden kopar da erkek saçı gibi kalırsa mahvolursun... :20: Ben renk açıcıyla açtım ama o kadar korktum ki yanacak saçlarım elimde kalacak diye açarken saçlarının sertleşmeye başladığını görüyorsun zaten... :18: Ayrıca şimdi tekrar istediğin fotoğrafa bakınca bu saçta sık atılmış röflelerin olduğunu farkettim. Renkleri çok yakın olduğu için belli olmuyor...

Kolay açılır ama ben sürmek istemiyorum öncedende keske sürmeseymişim diyorum saçlarım mahvoldu . Dediğim gibi evde yapmak istiyorum

Valla benim saçlar da seninkinden farklı değil önce renk açıcı ile açtım sonuç hürrem saçları sonra küllü kumrala boyadım boyadım yok yok bit türlü gitmedi turunculuk sonra en sonunda düzgün bir kumral olmuştu sonra istediğim açık renklere boyadım sonra değişiklik olsun diye siyah yaptım yüzüm çok beyaz olduğu için beğenmedim uçlarını açtım yine yoğun renk açıcı ile. Kızıllık gitsin diye de turuncu azaltıcıyla çok açık küllü kumralı karıştırıp boyadım sonra saçımın diğer yerlerini de açıp aynı işlemi uyguladım ama arada koyuluklar kaldı tabi diplerimi koyu bırakmıştım zaten ama dipler tekrar uzayınca dipleri küllü kumralla küllü sarıyı karıştırıp boyadım şimdi dipler açık ortalar koyu uçlar açık oldu :27: Şimdi kuaföre gidip doğru düzgün bir kumral yaptırmayı düşünüyorum ama hem saçım çok yıprandı kuaför oryal kullanacak hem de yüzüm kumral renkle çok soluk görünüyor şimdi koyu olmayan bir kahveye boyamayı düşünüyorum yine de memnunum saçlarımdan şimdilik kötü durmuyor

Yoğun renk açıcıyı her renk için kullanamazsın canım malesef. Sarı ve sarının tonlarını istiyosan kullanabilirsin. Kumral yapman için rengi iyice oturtman lazım rengin üzerine. Sürekli rek renk boya kullanman lazım.

$577089_236181873174157_2083286578_n.jpg $60730279411302170594803.jpg $saç84.jpg

Bunlarda olabilir

Saçlarımı küllü kumrala kendi rengime boyadım kızlar renk çok hoşuma gitti yanlız uçlarda biraz yeşerme oldu onlarda akar sanırım 1 ay sonra tekrar yapıcam tam oturması için ama bu sefer koyusunu alıcam forumda okumuştum mavi boya katıyolarmış içine katmama gerek varmı

Back