şahane bir renk bende sarı saç kullanıyorum hep ama bu rengi hiç tutturamadım
kumral olduğum için kolay açılıyor..yani ya platin yapıyorlar yada turuncumsu bi sarı oluyor..
valla tuturursanız ban da söyleyin :)
valla canım çok isterdim ama ben boyadan hiç anlamamama umarım istediğin gibi olur :)
turunculuktan kaçmak için olabildiğince küllü bir renge boyaman lazım canım külü akınca daha uzun ömürlü bir sarıya dönüşüyor. Loreal'in küllü kumralını tavsiye edebilirim veya natural colors küllü açık sarıEki Görüntüle 560988
ben de saçımı turuncu kullanıyordum kendi rengi açık küllü sarı. Kuaföre git gel, tuttu sanırım bu sefer bugün cila attırıcam bir ara fotoğraflarımı da eklerim
Canım biz asya kökenli olduğumuz için saçlarımız sıcak renklerde avrupalılarda ise soğuk küllü renklerde onlar saçlarını açtıklarında küllü sarı oluyor ama malesef bizimkiler turuncu oluyor. Sen şimdi küllü renklere boyasan da sadece rengini koyulaştırmış olursun o turunculuk gitmez! Saçlarımı yüzden fazla kez boyamış bi insan olarak konuşuyorum. Daha 18 yaşındayımİstediğin rengi de evde asla tutturamazsın ancak profesyonel kuaförler yapabilir bu rengi. Ha normal bi kuaföre gidersin o da beyaz olana dek açar sonra boyar saç beyaza kadar açılınca da elinde kalır samana döner benden söylemesi... Ama boyamaya kalkarsan da mutlaka igora turuncu azaltıcı karıştır çok az bir miktar. Gerçi o da saç açılıp turuncu olduktan sonra tekrar boyamada işe yarıyor. Diplerin de çıkmış sanırım yani diplere 7den yukarı numarada bir boya vurduğun anda tupturuncu olacaksın benden söylemesi...
saçlarımın diplerini geçen ay çok açık küllü kumrala boyadım ve sonuç markete gidip 1 kutu küllü kumralla kapattım çünkü iğrenç bir turuncu oldu yani küllü boyalar da saçı açmadan işlem yaparsan turuncu yapıyor.
O kadar kisi bakmis kimse yardimci olamicak mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?