İstedigim sadece bi bebek :(

Kizlar bu ay adetim 16 gün geçmişti ilk defa bu kadar gecikti . doktorumdanda memnun değildim gitmek istemiyorum neyseki iyi bir doktor buldum ve gittim tahlillerime bakti eşimin spermiyogramina da .. Çok şükürhepsi normal dedi.. Yumurtaliklarim da sadece tembellik varmis. Tabi bende öyle mutlu olmuştum kiii.. Ayaklarim beni bebek magazasina götürdü neden gittim hala anlamiyorum hemm bos cikmamak adina hemde çok beğendiğim için bi ayakkabi aldim dogmamis beni bekleyen afacan bebegime . Allah'im bebeğimegiydirmeyi nasip eetsin inşallah.. Hemen yumurta takibine baslayalim dedi aadetimin 6. Günüydü. Çok heycanlandim ilk muayenemde yumurtam 2.7 mm di adetin 6.günü.
9.gününde 7.5 mm oölçüldü 10. Gündemde gittim bi farklilik yok dedi p.tesi gidicem bakalim umarim büyümüştür .. Tabi bende evde yediklerime dikkat etmeye basladim sabah bir aksam bir yummlurta haslayip yiyorum bal çörek otu tarcin karisimini yaptim günde 5-6 adet kuru incir yiyorum bide folbiol verdi doktorum onuda günde 1 tane içi yorum inofolic te kullanıyorum anlayacaginiz epeyce karistirdim biseyleri :) Rabbim tez zamanda bebislerimizi gondersin cok istiyorum cooooookkkkk... Size tedavi surecimi anlatmak istedim kafanizi sisirdim :)

Yumurtalıklarda kist olmasına pko deniyor canim. Polikistik over sendromu. O ilaç klomen olması lazim.. İnşallah hamis kaliriz canim en kisazamanda ..

Yumurtalıklarda kist olmasına pko deniyor canim. Polikistik over sendromu. O ilaç klomen olması lazim.. İnşallah hamis kaliriz canim en kisazamanda ..

aaa bende pkoluyum o zamn yok sekerim klomen değil onu bende kullandım bu meme kanserlilerinin kullandığı bi ilaçmış ama yumurtalıkları çok geliştirdiği anlaşılmış şimdi bebek tedavisinde kullanılıyormuş

Canim ozaman faydasini gorursen lütfen bizede bildir...

inşallahhhhhh bizlerinde olur evlatlarımız
Bende çoook yoruldum rabbim lütfen ele güldürme bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat hep takip ediyordum.ben adetime 8 gun kala beta hcg baktırdiğımda 1.20 ydi.birgun kala yani bugün baktirdim 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım fikri olan Allah rızası için cevaplasin ilac kullanmaya korkuyorum. .

[eses07;34655583]inşallahhhhhh bizlerinde olur evlatlarımız
Bende çoook yoruldum rabbim lütfen ele güldürme bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle[/QUOTE]
Aminnnnn canim benim inşallah... Ne kadarlik evlisin esescigim ne kadardır istiyorsun bebis tedavi surecin i bizede anlatır misin bilgilendirmek amaçli..
bildiririm canım m.etme RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜÜÜN İNŞ
Amin canim amin...

Hosgeldin aramiza Canim ilk yaptirdigin beta HCG baya erkenmis 8gun kala imkansiz gibi bisey cikmasi... <1.20 boyle bir işarette vardırssonuç bir yirmiden küçük anlamına geliyor.yani ikinci yaptigin düşmemiştir... Belki dun gelen 2 damla kan yerleşme kanamasidir geç dollenmistir bence bi hafta beklemelisin bi haftaya kadar adet olmazsan ozaman beta HCG baktir derim... Hakkında ne hayirliysa o olsun canim.. Tedavi oluyor musun ? Ne kadardir düşünüyorsun ?

Canim benim canini sikma dicem sende kendine bak de :) banada ilk gittiğimddoktorun PKo dedi pek memnun kalmadigim icin doktorumu degistirdim simdilik cok memnunum cok sukur . pko nun baslangic seviyesindeymisim sadece yumurtalarimin tembel oldugunu soyledi suanda takip altindayim . bence tup bebek icin erken eger ben tedavimin faydasini gorursem size de hem doktorumu onericem hem de tadavimi.. Allah daha beterini vermesin er yada gec bebislerimiz gelecek gobuslerimize . insallahhhh[/QUOTE]

Canim benim keşke hic sikilmasa canimiz..insl hepimizin tez zamanda olur..ahh bu doktorlar ahh..evlenemdn önce kaç defa gittim hatta evlendikten sonrada gittim kimse pko olduğu analayamdi..bu sikintida adam gibi bi doktor bulmak şart..

Canim benim keşke hic sikilmasa canimiz..insl hepimizin tez zamanda olur..ahh bu doktorlar ahh..evlenemdn önce kaç defa gittim hatta evlendikten sonrada gittim kimse pko olduğu analayamdi..bu sikintida adam gibi bi doktor bulmak şart..[/QUOTE]

Kesinlikle katiliyorum 1 buçuk senelik evliyim neredeyse 1 senedir doktora gidiyorum hepside bes ay sonra gel 3 ay sonra gel dedi başka bisey demedi.. Ben de yeni öğrendimsayilir... buna da şükür canim ben iyiki kesimdeproblem yok diye teselli ediyorum kendimi oöyle olsa daha beter.. Ben de yumurta takibi yaptiriyorum bu ay ilk defa bakalim yarin da gidicem inşallah büyümüşlerdir..

GLCHN
Hosgeldin aramiza Canim ilk yaptirdigin beta HCG baya erkenmis 8gun kala imkansiz gibi bisey cikmasi... <1.20 boyle bir işarette vardırssonuç bir yirmiden küçük anlamına geliyor.yani ikinci yaptigin düşmemiştir... Belki dun gelen 2 damla kan yerleşme kanamasidir geç dollenmistir bence bi hafta beklemelisin bi haftaya kadar adet olmazsan ozaman beta HCG baktir derim... Hakkında ne hayirliysa o olsun canim.. Tedavi oluyor musun ? Ne kadardir düşünüyorsun ?[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim tatlım cevap verdiğin icin evet <1.20 vardi ama bi gun kala 0.1 di nasıl oldugunu hala anlayamadim 3 aydir düşünüyoruz ama sonuc husran bu hcg adet gecikmesiylemi yukseliyo anlamis değilim ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım hic gecikmezdi normalde dualarimida eksik etmiyorum ama iste

Kesinlikle katiliyorum 1 buçuk senelik evliyim neredeyse 1 senedir doktora gidiyorum hepside bes ay sonra gel 3 ay sonra gel dedi başka bisey demedi.. Ben de yeni öğrendimsayilir... buna da şükür canim ben iyiki kesimdeproblem yok diye teselli ediyorum kendimi oöyle olsa daha beter.. Ben de yumurta takibi yaptiriyorum bu ay ilk defa bakalim yarin da gidicem inşallah büyümüşlerdir..[/QUOTE]

Canim benim ayni dertten muzdaribiz..gercekten cok sukurki eslerimizde sikinti yok o daha zor..insl tez zamanda hamis olursun..ben iki kere yaptirdim olmadi umitlerim yikildi ;( zor bi süreç Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..

Cok tesekkur ederim tatlım cevap verdiğin icin evet <1.20 vardi ama bi gun kala 0.1 di nasıl oldugunu hala anlayamadim 3 aydir düşünüyoruz ama sonuc husran bu hcg adet gecikmesiylemi yukseliyo anlamis değilim ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım hic gecikmezdi normalde dualarimida eksik etmiyorum ama iste [/QUOTE]
Canim daha yeni baslamissin sabret olacak göreceksin... Ben 18 aydir ayni şeyi yasadim bi kere hamile kaldim ogrenmem le dusurmem bir oldu hevesim kursagimda kaldi falan.. Sabir.. İnşallah Rabbim tez zamanda bebislerimizi gönderecek.

Canim benim ayni dertten muzdaribiz..gercekten cok sukurki eslerimizde sikinti yok o daha zor..insl tez zamanda hamis olursun..ben iki kere yaptirdim olmadi umitlerim yikildi ;( zor bi süreç Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..[/QUOTE]

Allahim daha fazla yaratmadan tez zamanda bebislerimizi göndeririinşallah.. Yarin için heycanliyim dualarinizda bana da yer verin ..

Cok üzüldüm canım ya ama üzme kendini Rabbimin vardır bi bildigi sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder ins

Kizlar doktordan geldim ..maalesef benim yumoslar buyumemis cuma günü 7.5 mm di bugün 8.7 klomene baslicaz .. Umitlerim gelecek aya kaldi .. Rabbim ol der inşallah en kisa zamanda ....

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim tatlım cevap verdiğin icin evet <1.20 vardi ama bi gun kala 0.1 di nasıl oldugunu hala anlayamadim 3 aydir düşünüyoruz ama sonuc husran bu hcg adet gecikmesiylemi yukseliyo anlamis değilim ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım hic gecikmezdi normalde dualarimida eksik etmiyorum ama iste [/QUOTE]

Canim benim ayni dertten muzdaribiz..gercekten cok sukurki eslerimizde sikinti yok o daha zor..insl tez zamanda hamis olursun..ben iki kere yaptirdim olmadi umitlerim yikildi ;( zor bi süreç Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..[/QUOTE]

Cok üzüldüm canım ya ama üzme kendini Rabbimin vardır bi bildigi sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder ins

Kizlarrrr klomen + catlatma iğnesi tedavisi sonuçsuz kaldi.. Bu ay ara demişti doktor ama ben dayanamadim klomene basladim bitirdim ne yapicam bilmiyorum yarina devlet hastanesine randevu aldim yumurtalarimin durumunu öğrenmekiiçin kendiliğinden çatlar mi catpamaz mi boşuna mi içtim ilaci derken sad ece tedirginim o kadar.. Doktorun gittiğimde kiziyor gelmeme gerek yoktu bisey yok kist falan ama boşuna geliyosun falan diyor bilmiyor ki derdimiii... Birde hic bisey anlatmiyor bu ay ara vericez nokta neden vericez ne oldu da veriyoruz madem bisey yok hic bisey demiyor etrafimda doğru dürüstbi doktor yokkk maalesef.. İki senedir ilk defa yumurta takibi yapti ilk defa klomen e baslatti bunlar iyi sşeylerde anlatmiyor hicbisey ben kkonuşuyorum ben dinliyorum... Napicagimi bilemedim... Kimseye anlatamadigim bu durumu sözleppaylaşmak istedim

Kizlarrrr klomen + catlatma iğnesi tedavisi sonuçsuz kaldi.. Bu ay ara demişti doktor ama ben dayanamadim klomene basladim bitirdim ne yapicam bilmiyorum yarina devlet hastanesine randevu aldim yumurtalarimin durumunu öğrenmekiiçin kendiliğinden çatlar mi catpamaz mi boşuna mi içtim ilaci derken sad ece tedirginim o kadar.. Doktorun gittiğimde kiziyor gelmeme gerek yoktu bisey yok kist falan ama boşuna geliyosun falan diyor bilmiyor ki derdimiii... Birde hic bisey anlatmiyor bu ay ara vericez nokta neden vericez ne oldu da veriyoruz madem bisey yok hic bisey demiyor etrafimda doğru dürüstbi doktor yokkk maalesef.. İki senedir ilk defa yumurta takibi yapti ilk defa klomen e baslatti bunlar iyi sşeylerde anlatmiyor hicbisey ben kkonuşuyorum ben dinliyorum... Napicagimi bilemedim... Kimseye anlatamadigim bu durumu sözleppaylaşmak istedim[/QUOTE]

aynen benmde öle oldu 3 senedir gidiyodum doktora hiç bişey demedn bissürü ilaç verdi 2 sene kullandm bıraktım şimdi başka doktordayım çok güzel ilgileniyo ve anlatıyo bnada 2 tane ilaç verdi ınofolıc ve glucophage 850mg bunları kullan hamile kalırsn dedi inş. isteyen herkese tez zamanda werir yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…