kızlar pko ne demek yani bendede yumurtalıklarımda kist var tembellik yapıyo aynı durumdayız canım bende hemen hamile kalçam sandım ama maalesef tüp bebek için erken bencede bi arkadaşımın tek yumurtası vardı doktoru bi hap verdi onunla hamile kaldı bende ondan isticem eğer kalırsam sizede öneririm
Yumurtalıklarda kist olmasına pko deniyor canim. Polikistik over sendromu. O ilaç klomen olması lazim.. İnşallah hamis kaliriz canim en kisazamanda ..
aaa bende pkoluyum o zamnyok sekerim klomen değil onu bende kullandım bu meme kanserlilerinin kullandığı bi ilaçmış ama yumurtalıkları çok geliştirdiği anlaşılmış şimdi bebek tedavisinde kullanılıyormuş
Canim ozaman faydasini gorursen lütfen bizede bildir...
inşallahhhhhh bizlerinde olur evlatlarımız
Bende çoook yoruldum rabbim lütfen ele güldürme bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle
Amin canim amin...bildiririm canım m.etme RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜÜÜN İNŞ
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat hep takip ediyordum.ben adetime 8 gun kala beta hcg baktırdiğımda 1.20 ydi.birgun kala yani bugün baktirdim 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım fikri olan Allah rızası için cevaplasin ilac kullanmaya korkuyorum. .
Canim benim canini sikma dicem sende kendine bak de :) banada ilk gittiğimddoktorun PKo dedi pek memnun kalmadigim icin doktorumu degistirdim simdilik cok memnunum cok sukur . pko nun baslangic seviyesindeymisim sadece yumurtalarimin tembel oldugunu soyledi suanda takip altindayim . bence tup bebek icin erken eger ben tedavimin faydasini gorursem size de hem doktorumu onericem hem de tadavimi.. Allah daha beterini vermesin er yada gec bebislerimiz gelecek gobuslerimize . insallahhhh
GLCHN
Hosgeldin aramiza Canim ilk yaptirdigin beta HCG baya erkenmis 8gun kala imkansiz gibi bisey cikmasi... <1.20 boyle bir işarette vardırssonuç bir yirmiden küçük anlamına geliyor.yani ikinci yaptigin düşmemiştir... Belki dun gelen 2 damla kan yerleşme kanamasidir geç dollenmistir bence bi hafta beklemelisin bi haftaya kadar adet olmazsan ozaman beta HCG baktir derim... Hakkında ne hayirliysa o olsun canim.. Tedavi oluyor musun ? Ne kadardir düşünüyorsun ?
Kesinlikle katiliyorum 1 buçuk senelik evliyim neredeyse 1 senedir doktora gidiyorum hepside bes ay sonra gel 3 ay sonra gel dedi başka bisey demedi.. Ben de yeni öğrendimsayilir... buna da şükür canim ben iyiki kesimdeproblem yok diye teselli ediyorum kendimi oöyle olsa daha beter.. Ben de yumurta takibi yaptiriyorum bu ay ilk defa bakalim yarin da gidicem inşallah büyümüşlerdir..
Cok üzüldüm canım ya ama üzme kendini Rabbimin vardır bi bildigi sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder ins
GLCHN
Hosgeldin aramiza Canim ilk yaptirdigin beta HCG baya erkenmis 8gun kala imkansiz gibi bisey cikmasi... <1.20 boyle bir işarette vardırssonuç bir yirmiden küçük anlamına geliyor.yani ikinci yaptigin düşmemiştir... Belki dun gelen 2 damla kan yerleşme kanamasidir geç dollenmistir bence bi hafta beklemelisin bi haftaya kadar adet olmazsan ozaman beta HCG baktir derim... Hakkında ne hayirliysa o olsun canim.. Tedavi oluyor musun ? Ne kadardir düşünüyorsun ?
Kesinlikle katiliyorum 1 buçuk senelik evliyim neredeyse 1 senedir doktora gidiyorum hepside bes ay sonra gel 3 ay sonra gel dedi başka bisey demedi.. Ben de yeni öğrendimsayilir... buna da şükür canim ben iyiki kesimdeproblem yok diye teselli ediyorum kendimi oöyle olsa daha beter.. Ben de yumurta takibi yaptiriyorum bu ay ilk defa bakalim yarin da gidicem inşallah büyümüşlerdir..
Cok üzüldüm canım ya ama üzme kendini Rabbimin vardır bi bildigi sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder ins
Cok tesekkur ederim tatlım cevap verdiğin icin evet <1.20 vardi ama bi gun kala 0.1 di nasıl oldugunu hala anlayamadim 3 aydir düşünüyoruz ama sonuc husran bu hcg adet gecikmesiylemi yukseliyo anlamis değilim ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım hic gecikmezdi normalde dualarimida eksik etmiyorum ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?