- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
Kizlar bu ay adetim 16 gün geçmişti ilk defa bu kadar gecikti . doktorumdanda memnun değildim gitmek istemiyorum neyseki iyi bir doktor buldum ve gittim tahlillerime bakti eşimin spermiyogramina da .. Çok şükürhepsi normal dedi.. Yumurtaliklarim da sadece tembellik varmis. Tabi bende öyle mutlu olmuştum kiii.. Ayaklarim beni bebek magazasina götürdü neden gittim hala anlamiyorum hemm bos cikmamak adina hemde çok beğendiğim için bi ayakkabi aldim dogmamis beni bekleyen afacan bebegime . Allah'im bebeğimegiydirmeyi nasip eetsin inşallah.. Hemen yumurta takibine baslayalim dedi aadetimin 6. Günüydü. Çok heycanlandim ilk muayenemde yumurtam 2.7 mm di adetin 6.günü.
9.gününde 7.5 mm oölçüldü 10. Gündemde gittim bi farklilik yok dedi p.tesi gidicem bakalim umarim büyümüştür .. Tabi bende evde yediklerime dikkat etmeye basladim sabah bir aksam bir yummlurta haslayip yiyorum bal çörek otu tarcin karisimini yaptim günde 5-6 adet kuru incir yiyorum bide folbiol verdi doktorum onuda günde 1 tane içi yorum inofolic te kullanıyorum anlayacaginiz epeyce karistirdim biseyleri :) Rabbim tez zamanda bebislerimizi gondersin cok istiyorum cooooookkkkk... Size tedavi surecimi anlatmak istedim kafanizi sisirdim :)
9.gününde 7.5 mm oölçüldü 10. Gündemde gittim bi farklilik yok dedi p.tesi gidicem bakalim umarim büyümüştür .. Tabi bende evde yediklerime dikkat etmeye basladim sabah bir aksam bir yummlurta haslayip yiyorum bal çörek otu tarcin karisimini yaptim günde 5-6 adet kuru incir yiyorum bide folbiol verdi doktorum onuda günde 1 tane içi yorum inofolic te kullanıyorum anlayacaginiz epeyce karistirdim biseyleri :) Rabbim tez zamanda bebislerimizi gondersin cok istiyorum cooooookkkkk... Size tedavi surecimi anlatmak istedim kafanizi sisirdim :)