• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstedigim sadece bi bebek :(

RABBİM ARATMASIN CANIM İNŞALLAH...

BENİM ADETİM HALA GELMEDİİİ BATIM AYIN 9 UYDU.. HAYIRLISI ARTIKKK
KARNINI DİZLERİNE CEKME CANIM DİMDİK HAVAYA TUT AYAKLARINI BİRDE İLİŞKİDEN ÖNCE TUVALETİNİ YAP :)
kucakları bebiş dolsun diye dileyen tüm aday adayları..Günaydın.:48:Bende yeni katıldım aranıza. Bebek düşünmeye başlamışken ön kontrol diye doktora gittim ve nur topu gibi bir kistim oldugunu öğrendim su anda doğum kontrol hapı ve sogan kürü uyguluyorum. 15 gun sonra gideceğim bakılacak hiç bebek fikrim yokken bir anda aklıma düştü.İçgüdü dedikleri sanırım böyle birsey. Rabbim vereceği vakti
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KİSTİN GİDER CANIM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN .. RABBİM ARATMADAN BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTURSUN BİZİ İNŞALLAHHH...

Mraba tatlim Hg bnde marmaris devlet hastanesinde dr. Gittimde dr. Allttan muayne etti sol yumurtalikta 4 milimlik kist warmis ama korkulck bisey yok rahmin icii tertemiz dedi tarlusal diye hap werdi adetin 2veya 3 gunu gel hormon testi yapalim dedi gittim yapildi oda tertemiz hamile kalma sansim 208 kalamama 29 kisti sordumda o onmli deyil kaybolmustur dedi ama canm seninki ne kadarlik bide o her kadinda oluyo hic uzulme bide daha 3 aylik ewlisin biraz daha kocanla hayatin tadini cikar :-(

KARNINI DİZLERİNE CEKME CANIM DİMDİK HAVAYA TUT AYAKLARINI BİRDE İLİŞKİDEN ÖNCE TUVALETİNİ YAP :)

Zaten iliskiden once kac kez gidiorum idrara cikma cok bnde ya yastik koyup bacaklaeimi dikeyim dimi allah senden razi olsun allahim sana ve isteyen tum arkadaslarima yok yerden ewlat wersinn :-)
amin canım allah razı olsun cümlemize inşallahh ..

Zaten iliskiden once kac kez gidiorum idrara cikma cok bnde ya yastik koyup bacaklaeimi dikeyim dimi allah senden razi olsun allahim sana ve isteyen tum arkadaslarima yok yerden ewlat wersinn :-)[/QUOTE

3 gunun gecmis canim hadi bakalim i
Nsallahh hamissindir :-)
inşallah ama test yaptım bişey yok bakalım hala gelen giden yok umarım hç gelmezler de bebişim gelir :)

amin canım allah razı olsun cümlemize inşallahh ..

inşallah ama test yaptım bişey yok bakalım hala gelen giden yok umarım hç gelmezler de bebişim gelir :)

İnsaallahh :-)

En Güzel Duygu "ANNELİK"
Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdigimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...

Kızlar sizleri tanımasamda burda yazdıklarınıo okudum :(
Size öyle gönülden dua edıyorum ki şimdi.........
Allahım gönlünüze göre
Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.....
AMİN YARABBİ!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En Güzel Duygu "ANNELİK"
Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdigimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...

Kızlar sizleri tanımasamda burda yazdıklarınıo okudum :(
Size öyle gönülden dua edıyorum ki şimdi.........
Allahım gönlünüze göre
Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.....
AMİN YARABBİ!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razi olsun.. YAZDIKLARInI okurken daha fazla daha fazla anne olmak istedim gozyaslarimi tutamadim inan.. Evlat ne demek bilmemek çok kotu Rabbim bizleri bununla sinamasin..

Kizlarrr :) bugün doktora gittim çok şükür ki hormonlarin normal dedi büyük bir problemin yokmuş tek sorun yumurtalarim biraz tembelmis bu ay yumurta takibi yapalim dedi perşembe günü tekrar gidicem. Eşimin spermiyogram testi çok şükür temiz bi problem yok dedi çok şükür yaa çok sevindim dua edin canlar Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.... :16: :16: :16:

merhaba kızlarr ; bende bir yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz ama olmuyo ...
yumurtalıklarımda kist varmış buda tembellik yapıyormuş ...
klomen kullandım çatlama iğnesi vuruldum ama maalesef çoooook üzülüyorruuuumm :50:

merhaba kızlarr ; bende bir yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz ama olmuyo ...
yumurtalıklarımda kist varmış buda tembellik yapıyormuş ...
klomen kullandım çatlama iğnesi vuruldum ama maalesef çoooook üzülüyorruuuumm :50:

Merhaba canimmm bende birbucuk yildir istiyorum olur inşallah olur merak etme allah daha beterinden korusun bugunlerimizi aratmasin inşallah... Benim doktorumda bu ay yumurta takibi yapacak eğer olmazsa klomen ve catlatma iğnesi eğeryine olmazsa rahim filmi cçekerizdedi ttüpler tikali mi diyebakariz dedi bakalim canim rRabbim daha fazla aratmadan inşallah nasip eder...

merhaba canimmm bende birbucuk yildir istiyorum olur inşallah olur merak etme allah daha beterinden korusun bugunlerimizi aratmasin inşallah... Benim doktorumda bu ay yumurta takibi yapacak eğer olmazsa klomen ve catlatma iğnesi eğeryine olmazsa rahim filmi cçekerizdedi ttüpler tikali mi diyebakariz dedi bakalim canim rrabbim daha fazla aratmadan inşallah nasip eder...

canım daha önceki doktorum benden rahim filmi istedi ama çektirmedim o doktorumu değiştirdim rahim filmi bence son evre çünkü çok acı verici ve çok zormuş bi arkadasım doğumlarım bu kadar zor olmadı dedi seni korkutmak gibi olmasın ama ben cesaret edemedim

canım daha önceki doktorum benden rahim filmi istedi ama çektirmedim o doktorumu değiştirdim rahim filmi bence son evre çünkü çok acı verici ve çok zormuş bi arkadasım doğumlarım bu kadar zor olmadı dedi seni korkutmak gibi olmasın ama ben cesaret edemedim

Canim benimde doktorun eğer tedaviler cevap vermezse isteriz dedi.. Simdilik yumurta takibine basladik bakalim Rabbim hayirlisini versin inşallah..

Canim benimde doktorun eğer tedaviler cevap vermezse isteriz dedi.. Simdilik yumurta takibine basladik bakalim Rabbim hayirlisini versin inşallah..

İNŞALLAH CANIM tez zamanda tüm isteyenlere rabbim hayırlı bi evlat versin:emir_bebek:

İnşallah canim bu güzel duana kocaman aminnnn diyorum...

Nasil yani ?????

al bendende o kadar gerçekten nasıl yaniiii :26:

Evet cok acayip geliyor kulağa ama dogru anladınız. Hacamat yaptiriyorum vede sülük tedavisi.sadece miyom var bende.bebegin olmamasini gerektircek baska bişe görülmedi.esimdede sorun cikmadi.miyom icin ameliyat riskine değmez dediler.ama bebekte olmuyor.arkadas tavsiyesi üzerine hacamat ve sülük tedavisine başladım. Arkadaşım pco icin yaptiriyordu cok faydasini gördü adeti düzene girdi..rahimin icine sülük tutturuluyor.benim henüz sülükte ilk seansim.henuz icine girmediler.girisini tuttu sülükler daha.ama haccamem sadece girişini bile tutsalar icine girmeseler bile fayda sağlayacağını söylüyor. Merak ettiğiniz nasil geri çıkacak sorusu biliyorum çünkü bende bunu cok sorguladim. Yaptiran arkadaşım sülük doyunca kendi kendine cikiyor diyor.ha buarada spekulum ile vajina acik halde uygulanıyor tedavi.en iyisi ben konu acayim.eger fayda gorursem baskalarinada yardimci olmuş olurum.

Son düzenleme:
Evet cok acayip geliyor kulağa ama dogru anladınız. Hacamat yaptiriyorum vede sülük tedavisi.sadece miyom var bende.bebegin olmamasini gerektircek baska bişe görülmedi.esimdede sorun cikmadi.miyom icin ameliyat riskine değmez dediler.ama bebekte olmuyor.arkadas tavsiyesi üzerine hacamat ve sülük tedavisine başladım. Arkadaşım pco icin yaptiriyordu cok faydasini gördü adeti düzene girdi..rahimin icine sülük tutturuluyor.benim henüz sülükte ilk seansim.henuz icine girmediler.girisini tuttu sülükler daha.ama haccamem sadece girişini bile tutsalar icine girmeseler bile fayda sağlayacağını söylüyor. Merak ettiğiniz nasil geri çıkacak sorusu biliyorum çünkü bende bunu cok sorguladim. Yaptiran arkadaşım sülük doyunca kendi kendine cikiyor diyor.ha buarada spekulum ile vajina acik halde uygulanıyor tedavi.en iyisi ben konu acayim.eger fayda gorursem baskalarinada yardimci olmuş olurum.

çok şaşırdım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım en kısa zamanda:49:

hayırlısıyla inşl bebişlerimize kavusuruz..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:benm evliligimn bir yılı doldu.ilk basta korundum bırakacagım zaman hemen bebiş olacagını sandım ama pko oldugumu sonradan ögrendim:14::14::14::14::14:bu ay ikinci klomen kullanısımdı ve bikaç gun öncesinden anladım adet olacagımı bugunde test yaptım tek cizgi negatif:( esime caktırmadım ama içim parcalandı gizli gizli agladım..buda bizim sınavımız ama sabretmeye calışmak ve sürekli umutların yıkılması tarifi imkansız..kelimelerin yetersiz kalacagı bi duygu..bu saatten sonra klomene devammı etsem asılamamı yaptırsam hsgmi cektirsem yoksa direk tup bebekmi yaptırsam kararsızım..en kötusude esimin üzülmesini hiissetmem oldu:14::14::14::14:

Canim Rabbim yardimcin olsun inşallah. Senin isin daha zzormus.Sülük tedavisini de ilk defa duydum. İnşallah en kkisa zamanda faydasini görürsün bebisin hemencecik gelir gobusune..
çok şaşırdım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım en kısa zamanda:49:
Amin canim benim bende en az senin kadar sasirdim.
hayırlısıyla inşl bebişlerimize kavusuruz..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:benm evliligimn bir yılı doldu.ilk basta korundum bırakacagım zaman hemen bebiş olacagını sandım ama pko oldugumu sonradan ögrendim:14::14::14::14::14:bu ay ikinci klomen kullanısımdı ve bikaç gun öncesinden anladım adet olacagımı bugunde test yaptım tek cizgi negatif:( esime caktırmadım ama içim parcalandı gizli gizli agladım..buda bizim sınavımız ama sabretmeye calışmak ve sürekli umutların yıkılması tarifi imkansız..kelimelerin yetersiz kalacagı bi duygu..bu saatten sonra klomene devammı etsem asılamamı yaptırsam hsgmi cektirsem yoksa direk tup bebekmi yaptırsam kararsızım..en kötusude esimin üzülmesini hiissetmem oldu:14::14::14::14:

Canim benim canini sikma dicem sende kendine bak de :) banada ilk gittiğimddoktorun PKo dedi pek memnun kalmadigim icin doktorumu degistirdim simdilik cok memnunum cok sukur . pko nun baslangic seviyesindeymisim sadece yumurtalarimin tembel oldugunu soyledi suanda takip altindayim . bence tup bebek icin erken eger ben tedavimin faydasini gorursem size de hem doktorumu onericem hem de tadavimi.. Allah daha beterini vermesin er yada gec bebislerimiz gelecek gobuslerimize . insallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

Canim Rabbim yardimcin olsun inşallah. Senin isin daha zzormus.Sülük tedavisini de ilk defa duydum. İnşallah en kkisa zamanda faydasini görürsün bebisin hemencecik gelir gobusune..

Amin canim benim bende en az senin kadar sasirdim.

Canim benim canini sikma dicem sende kendine bak de :) banada ilk gittiğimddoktorun PKo dedi pek memnun kalmadigim icin doktorumu degistirdim simdilik cok memnunum cok sukur . pko nun baslangic seviyesindeymisim sadece yumurtalarimin tembel oldugunu soyledi suanda takip altindayim . bence tup bebek icin erken eger ben tedavimin faydasini gorursem size de hem doktorumu onericem hem de tadavimi.. Allah daha beterini vermesin er yada gec bebislerimiz gelecek gobuslerimize . insallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

kızlar pko ne demek yani bendede yumurtalıklarımda kist var tembellik yapıyo aynı durumdayız canım bende hemen hamile kalçam sandım ama maalesef tüp bebek için erken bencede bi arkadaşımın tek yumurtası vardı doktoru bi hap verdi onunla hamile kaldı bende ondan isticem eğer kalırsam sizede öneririm :46:

Back