İstedigim sadece bi bebek :(

Aminnnn canimmm insaallah aqzindan bal damliyo bisey sorabilirmiyim iliskiden sonra ayaklari hawaya dikince spermler sesli bi sekilde geri cikiooo niyeee

Canimmk allah razi olsun senden Rabbim seni darda birakmasin inşallah... İstanbuldayim canim..
Umarim hamilesindir canim hamilelik belirtileri adet sancisina çokbenziyor zaten..
Aminnnn canimmm insaallah aqzindan bal damliyo bisey sorabilirmiyim iliskiden sonra ayaklari hawaya dikince spermler sesli bi sekilde geri cikiooo niyeee
Canim zaten spermler ilişkiden sonra hareketini yitirenlerin geri geliyor yumurtayaulasan sadece 1 sperm kaliyor :)

Ayy ınsallahhhh hamileyimdir allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

canım kan testimi yaptın idrarmı kanda 14güne kadar sonuc 01ila 27 arası cıkıo iğnedeki hormanlardan dolayı idrarda ise 16ıncı günde tekrar dene ki zaten bu sıralar bir muyane olman gerek inş hamişsindir rabim tez zamnda kıpkırmızı cigiyi gösterir insallah

Canm bnde senin qibi her adetim qecikmesinde test yapiyorum negstifi qorunce belki gec dollenme v.s kemdimi avutuyorum sonrada kirmizi karti yiyince aqliyodum ama artik kirmizilar qelince qulumseyerek allahim sen biiliyosun zamanini diyorumm

Bir şeyi çok istersen olmaz derler ya çok istiyoruz diye mi bu imtihandan geçiyoruz acaba? ?bizleri ancak bizim yaşadıklarımızi yaşayanlar anlar..Allah'ım kimseye de yaşatmasın. .

Aminnn balim cok zor bi durum allah kimseyi evladiyla sinamasin seni cok iyi anliyorum bizim tek yapcamiz sey duaa etmek mewlamm sabirini
Werir uzulmee sakin bizde bigun olur cift cizqiyi qoruruz allahin izniylee canim arkadasmm burada yazilanlari qorunce icerim parcalaniyo kimi 5 kimi 8 sene evlat hasreti cekiyo dilerim allahtan herkezin evlatlari saq salim tutunur insallahh allahim buyuktur umudumuz her ay diqer aya diye avunuyoruz rabbim insallah ummadiqimiz bi ay bebisimizi ol der uzme tatli canini her isin basi hayir birak onlar qelmek icin can atsin naz yapiyo bebkslerimiz bize kizzzz ;-)

ahh ahh yarama tuz bastin be arkadas ...Tam dooorrtt yildir bir tek sadece birtek bebegim olsun diye her ay bekledim...Dualarimda saglikli akli selim gerseyiyle saglikli bir evlat istedim RABBIMDEN nasip kismet iste O`ol` demeden olmuyor

Seniii coooookk iyi anliyorumm bebeyimm insallah bu ay tutunur bebislerr

Israr testi yaptım 10 ve 12 gün yaptım Bugün 17 gün kan tahlili vermek istiyorum ama eşim saha erken bi kaç gün bekle diyor hayal kırıklığına uğramamdan dolayı

kucakları bebiş dolsun diye dileyen tüm aday adayları..Günaydın.Bende yeni katıldım aranıza. Bebek düşünmeye başlamışken ön kontrol diye doktora gittim ve nur topu gibi bir kistim oldugunu öğrendim su anda doğum kontrol hapı ve sogan kürü uyguluyorum. 15 gun sonra gideceğim bakılacak hiç bebek fikrim yokken bir anda aklıma düştü.İçgüdü dedikleri sanırım böyle birsey. Rabbim vereceği vaktide bilir,özendireceği vaktide..Hepinizin duaları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…