• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigim gibi elbise bulamıyorum lutfen yardım.

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar nısanlımın abısının dugunu ıcın ıkı gundur elbıse arıyoruz boyle bı konu daha once acmıstım ama cenaze nedenıyle dugun ertelenmıstı ve ustunde durmadım bu hafta dugun var ama ben hala bısey bulmus deılım maltepe pendık kartal heryere baktım bulamıyorum. turbanlı degılım ama cokta acık gıyınmıyorum nısanlı oldugum ıcın sulale ile de dugunde tanısıcagım için kıyafetım de ölçülü olsun ıstıyorum uzun elbıseler baktım ama yok hep kısa hep kısa olanlarında ya gogsu ya sırtı acık kolları acık olsun ıstyrum ona razıyım yanı anadolu yakasında oturup guzel bı yer bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı ?

Canım ben aradığım her kıyafeti kadıköy çilek sokakta buluyorum sen de bir bak kesin bulursun

kadıkoy bıraz uzak kalıyor canım bakalım ınsallah nısnalımı ıkna edeblırsem yarın kesın gıdıp bakıcam. ya hep acık elbıseler yada tam testturlu benım gıbılerı dusunen olmamıs hıc :(

kızlar nısanlımın abısının dugunu ıcın ıkı gundur elbıse arıyoruz boyle bı konu daha once acmıstım ama cenaze nedenıyle dugun ertelenmıstı ve ustunde durmadım bu hafta dugun var ama ben hala bısey bulmus deılım maltepe pendık kartal heryere baktım bulamıyorum. turbanlı degılım ama cokta acık gıyınmıyorum nısanlı oldugum ıcın sulale ile de dugunde tanısıcagım için kıyafetım de ölçülü olsun ıstıyorum uzun elbıseler baktım ama yok hep kısa hep kısa olanlarında ya gogsu ya sırtı acık kolları acık olsun ıstyrum ona razıyım yanı anadolu yakasında oturup guzel bı yer bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı ?

canım pendikte bulamaman imkansız:53::53:
pendikte artık her çeşit elbise bulmak mümkün. merkez de leyla moda ya ve seyrana bak kesinlikle bulcaksın kendine göre bişey:34:
ben bayılıyorum mağazalardaki elbiselere , harika şeyler var:16:

canım pendikte bulamaman imkansız:53::53:
pendikte artık her çeşit elbise bulmak mümkün. merkez de leyla moda ya ve seyrana bak kesinlikle bulcaksın kendine göre bişey:34:
ben bayılıyorum mağazalardaki elbiselere , harika şeyler var:16:

ben niye bişey bulamıyorum ya :( cok abıye bısey ıstemıyorum bu dedıgın yerlerın tarzları nasıl fıyatlrı vs.

ben niye bişey bulamıyorum ya :( cok abıye bısey ıstemıyorum bu dedıgın yerlerın tarzları nasıl fıyatlrı vs.

ben leyla modadan nişan elbisemi 250 tlye almıştım, seyran biraz daha pahalıdır. bu arada seyranda gördüğüm bi elbiseyi eminönünde yarı fiyatına bulmuştum ben ve kınamda giydim onu da:1: 150 tlydi eminönünde..
eminönünde olcay moda diye bi yer çarşının içinde fırsatın olursa oralara da bak.

Ben gecen gun Pendik ten cok guzel bi elbise aldım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama Pendik te cok iyi elbiseler var.

Ben de snın gibi cok acik giymemeye calisiyorum. Cok ta guzel sık seyler var. 19 Mayıs caddesine bak

internetten yardım alabilirsiniz

Bahariye caddesinde Opera Onur Pasajının 2. ve 3. katında çok güzel ve şık elbiseler var..
Yine boğadan stada doğru inerken çok güzel mağazalar var.. Maltepe de güzel diyorlar ama ben pek bilmiyorum.
Caddede harika elbiseler bulabilirsin, uygun olan mağazaları da var.
Bir de gidebilirsen palladiuma da bak derim.. orada da çok fazla seçenek var..:34:

Bahariye caddesinde Opera Onur Pasajının 2. ve 3. katında çok güzel ve şık elbiseler var..
Yine boğadan stada doğru inerken çok güzel mağazalar var.. Maltepe de güzel diyorlar ama ben pek bilmiyorum.
Caddede harika elbiseler bulabilirsin, uygun olan mağazaları da var.
Bir de gidebilirsen palladiuma da bak derim.. orada da çok fazla seçenek var..:34:

yarın kadıkoye gıtmeye calısıcam eger tecıhnız uzun bı elbıseyse maltepeden uzak durun ama kısa gercekten guzel elbıseler var umarım yarın kadıkoyde bulurum oraları bılmıyorum pek bakalım.:26:

Merhaba,

İdealtepe küçükyalı arası DREAM HOTEL karşısınıda ALİ mağazası şubesi var oraya bakabilirsiniz.

Acıbadem Kozyatagı hastahanesi ana girip kapısı sokaktan devam ederseniz ATA TEKSTİL vardır.İlginç parçalar düşebilir.

Küçükyalı da kaymakamlığı geçince kartaldan kadıköye giderken sol kolda bir kaç mağaza vardır SELEN ,VİTRİN gibi markaların elbiselerini satar.

Caddebostan da MANGO VE ZARA ya bakabilirsin zevkli seçimler var.

maltepe merkez İPEKYOL çok cici şeyler var HERRY magazası biraz pahallı ama spor şık modeller var.Merkez de KOTON da var maltepe minibus cad.üzerinde bunlar.

Tabii tüm bunlar benim tarzım kalem elbise denilen tarzda yani kumaş elbise satar.

İpekyol,mango ,zara,belki tuvalet tarzı bir şeyler de bulabilirsin.

Zevkler degişir umarım yardımım dokunur....

açık olmayan modelleri internette ki tesettür alışveriş sitelerinde bulabilirsin..
tesettür marka die bi site var...oraya bak. ben ordan alışveriş yaparım sürekli..

Merhaba,

İdealtepe küçükyalı arası DREAM HOTEL karşısınıda ALİ mağazası şubesi var oraya bakabilirsiniz.

Acıbadem Kozyatagı hastahanesi ana girip kapısı sokaktan devam ederseniz ATA TEKSTİL vardır.İlginç parçalar düşebilir.

Küçükyalı da kaymakamlığı geçince kartaldan kadıköye giderken sol kolda bir kaç mağaza vardır SELEN ,VİTRİN gibi markaların elbiselerini satar.

Caddebostan da MANGO VE ZARA ya bakabilirsin zevkli seçimler var.

maltepe merkez İPEKYOL çok cici şeyler var HERRY magazası biraz pahallı ama spor şık modeller var.Merkez de KOTON da var maltepe minibus cad.üzerinde bunlar.

Tabii tüm bunlar benim tarzım kalem elbise denilen tarzda yani kumaş elbise satar.

İpekyol,mango ,zara,belki tuvalet tarzı bir şeyler de bulabilirsin.

Zevkler degişir umarım yardımım dokunur....

cok teskkurler cevabın ıcın ben uzun cok abıye olmayan bı elbıse arıyorum aslında maletepde oturyorum zaten alt ust ettım bısey bulamadım var tabı ama kısa modellerde cok guzel seyler var malasef.

$Untitled-11.jpg arkadasla bu elbısenın kollarının olmadıgını dusunun boyle bırsey buldum maltepde aslında sızce eltımın dugunu ıcın uygunmudur.

Back