Gelinlik Modelleri İstediğim Gelinlik

kızlar şapka değilde çiçeklli tüllü modellerde buldum altinapa sayesindeopuyorumnanaktan

ama tülden vazgeçmicem sanırımzemuszemus

Nasıllar kızlarr???bayanssulusmile

Destinations Collection na baktım canım harika şeyler var tam benim tarzım ben bu 3 modeli beğendim kızlar nasıl buldunuz

1.model

2.model

3.model

nasıl kızlarr??

bence de 1. cok hoş , yukarıda eklediğin gibi de tüllü bir saç aksesuarı ile tamamlayınca harika olursun.

Bende en çok onu sevdim kızlar hem çok zarif hem detayları çok hoşşzemuszemus

Bence ilk koydun foto her haliyle güzel.
Bir de gelinliğin altını dediğin gibi yapınca harika olur

Son düzenleme:
çok zevklisin canım,düşüncene bayıldım tarih yakın mı ?

tarih yakın değil tatlım daha epey var... şu an sevdiğim uzakta..ama bu tarz pek beğenen çıkmıyo çevremde gelinlik dediğin kabarık olur diyolar ama ben hoşlanmıyorum ve yakıştırmıyorum kendime...sizin fikrinizi almak istedimmkaydirigubbakcemile2

tarih yakın değil tatlım daha epey var... şu an sevdiğim uzakta..ama bu tarz pek beğenen çıkmıyo çevremde gelinlik dediğin kabarık olur diyolar ama ben hoşlanmıyorum ve yakıştırmıyorum kendime...sizin fikrinizi almak istedimmkaydirigubbakcemile2

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 en önemlisi şık ve sade olmak olumunekankayizsmile

ben çok beğendim bayıldımm desem yeri
bu tarz şapka şeklinde çok beğeniyrm bende böyle düşünmüştüm
ama bunlara ince bi duvak takılmazmı arkadan
ince olsa sonra çıkartılır
çok zevklisin
1. gelinlik ve 1. şapka süper olur

ince duvak olabilir canım ama düğün ve nikah aynı zamanda olursa düşünüyorum duvak olayını eğer öyle olmazsa duvak takmayı düşünmüyorum düğünde...
zevkimi beğendiğinize sevindim kızlar teşekkürler...opuyorumnanaktan

sen benim kafadansın anladığım kadarıyla
bende sade bir gelinlik giydim hatta belki görmüşsündü albümlerde vardı konum
ben gelinliği beüendim şapka fikride güzel. sıra dışı şeyleri orjinal şeyleri severim

Gördüm canım evet fotoğraflarını hatta o nikahta giydiğiniz tshirtlerden sevdiceğimle bizde de var çok şirindinizzz başında duvakla falanolumunekankayizsmile

Back