Kızlar bende bu modeli çok sevdimm kabarık modeller hoşuma gitmiyor bir de böyle gumus islemeli olunca bayıldım eteği tabiiki uzun olucak eteğin ucunda yine o sıra çiçekten olucak eteğide kalçadan biraz dökümlü bol gelsin istiyorum duvak yerine tüllü şapka düşündüm
tüllü şapka modeli istediğim gibi bulamadım ama böyle kibar bişey olsun istiyorum sizce nasıl
Böyle bir gelinliğe tüllü duvak gitmez bence. Gelinliğinin de Tuğba özayın gelinliği tarzında oması lazım. Zevk meselesi tabiki ama bu tarz bir gelinlik herzaman giyebileğin sıradan bir abiye tarzında olur.Düğüne katılan kişilerden bir farkın olmaz arada kaybolursun muhtemelen.Gelinliğin bir farkı olması lazım bence
tuğba özay tüllü şapka takmış evet ama illa o tarz bişey olması gerekmiyor canım bence ben straplezlerde ve tek omuz da daha çok yakıştırıyorum tüllü şapkayı.. ve kabarık bir gelinlik istemiyorum çünkü salon gelini olmıcam.. ya tekne ya da sahilde olucak düğünüm kısmetse.. bu yüzden sade ve zarif model istiyorum normal hayatımdada şatafatı sevmiyorum:1rolleyes:
çok güzel ama bu elbiseyi herzaman giyebilme imkanın var..yerin önemi yok bence gelinlik giymelisin ileride keşke dememek için:)kabarık deilde buna benzer bşy daha güzel olabilir :)tabi tercih senin içine hangisi siniosa onu giy cnm bnm:)
hani ben eteği de kontrol etmek zorunda kalmıyım hem de ortam sade olacağından böyle düz bir şey tercih etmek istemiştim uçuşan olursa zor olmazmı benm için
tüllü sapka hos ve farkli ben tuttum begenicen gelinlige ve dügün mekani da önemli: gelinlik fazla ayrintisi olmayan sade ama zarif bi gelinlik ile örnek: alt etegi deniz kizi tarzinda.bütünlesmesi gerekiyor yoksa ayri telden caldimi bi anlami olmaz.mekan salonda olursa kabarik bol tasli abartili salon gayet güzel kaldirir.Ama kumsalda yada fazla yer imkani olmayan yerde hafiff ucus ucus rahat olmasi gelinligin hem senin icin hem daha hos bi görüntü saglar.. uzun oldu ama:hulya:
cnm bencede 2. eklediğin çok hoş bir model eteği şifon yada hafif tüylü yaptırırsan hem sen daha rahat edersin hemde daha hoş durur. şapka fikrinde çok hoş
Henüz resim eklemeyi beceremedim. Google a birdgace veil yazıp görsellere bakarsan binbir çeşit model var. Ama eğer kumsalda olucaksa you know un dediği gibi uçuş uçuş yani organze tülden bir gelinlik ve saçada çiçek çok daha iyi gider. Senin istrediğin tarz daha çok nikah kıyafeti
maggie sottero'nun websitesinden destinations katalogundaki modellere bakmanı öneririm canım.
özellikle sahil kumsalda düğün yapıcaklara özel çok hoş ucuşan kumaşlardan modeller var