- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
krizsavar azmine hayran kaldım :) ben senın kadar dayanamazdım heralde gelinlikcilere.. bende senın gıbı fransız dantelı olsun ıstıyorum.. adanadayım sımdı annemler izmirde .dugun adanada olacagı ıcın mecburen hazır almam gerek.. izmirde bulamam dıye dusundum.. istanbul bana daha ümitli geldi.. aradıgımı bulmak acısından.. sımdı de oraya gıdıcem.(ablam orada). pronovias ıkıncı el buldum. temiz. bi de akay 2.el buldum.. bunları bı denıcem olmazsa baska ikinci eller bulucam...
günaydın :) hayatımda bir kere olacak bir şey ve hayatımda belki de bir kere bana özel bir şey dikilecekti. vücudum itibariyle hazırların çoğu yakışmıyordu ve kumaşlara aşırı takıntılıydım, tepkisiz kalıyordum her baktığım gelinlikte. içime sinmiyordu -ki ben hayatta içime sinmeyen şeyi seçmem pek, kalsın der bırakırım-. e gelinliksiz kalacak halim de yoktu. eşim bu konuda kendisinin çok büyük payı olduğunu söyler, haklıdır da o destek vermeseydi herhalde içinde kendimi hissetmeyeceğim bir gelinlik giyecektim ve en az bir sene konuşacaktım :)
adanada da diktirebilirsin aslında? pronovias ın hangi modelini buldun bu arada gelinliğini görmeyi merakla bekleyeceğim, zaman çabuk geçiyor
bir de gelinlikten sonra en önemli konu fotoğrafçı. bu konuda da umarım iyi birini seçersin, benim daha iyisi olabilirdi diye içimde uhde kaldı