- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
-
Kemerler genelde ekstra oluyor, bu yüzden ayrı bir saten kurdeleye dikililiyor. Pronoviasta bermeo, pomelo, diosa modelleri dantel-tül-kemer örnekleri sayılabilir. Madem eteğin birleşme noktasına takmak istiyorsunuz, o zaman gelinliğin yüksek belli dikilmesi lazım. Çünkü bu kemerler tam bel oyuntusuna takılmalı.
gelinlik dikimim bir muamma olmak üzere... haftasonu büyük umutlarla gittiğim gelinlikçilerin hiçbirisi dikim yapabileceğini söylemedi. artı hayalimdeki kayık yaka gelinlik de yakışmadı. yöntem hep aynı, katalogdan sipariş -istediğin noktaları değiştirerek- sonra ekstra oynamalar için atölyede çalışmalar... prova diye bir şey yok, gelinliğin gidişatını görmek, vs...
yaşadığım şehirde dikimini beğenmediğim, hep eski tarz -bol saten, satenden güller, kalın kumaşlar, taşlar- gelinlik dikmiş bir gelinlikçi var. ya riske atıp kumaşları temin ederek ona diktireceğim ya nişanlımın şehrine -750 km uzakta- gidip ordaki beğendiğim gelinlikçiye diktireceğim -tabi kısa sürede dikmeyi kabul ederse; çünkü orda kalmak için zamanım kısıtlı olacak-.
en son seçenek, katalogdan beğenmek zorunda kalacağım...
gerçekten anlattıklarını hatırladığım kadarıyla tamda tarif ettiğin gibi hayırlı uğurlu olsun
Umarım hareket etmeside rahat olur
Güzel olmuş, bir kere fransız kupon kullandırmayı başarmışsıneteğin kabarıklığı bence daha iyi orijinal modelden ziyade. tek acabam, bence kalıbı çok yukarıdan çalışmışsınız, yani gerdan mesafeni kısaltmışlar biraz. kapalı olsun istedin galiba? mutlulukla giyin...
Çok beğendim canım gelinliğini...
Yeni hayatında mutluluklar, geç oldu sanırım ama
yok canım geç olmadı, hala taze geliniz
çok teşekkürler, daha güzeli, en içine sineni senin olsun canım
amin canım
Allah bizlere de nasip etsin inşallah canım. Bu arada 2013 diyordun sen? Eskiden konuşmuştuk gelin topicinde hatırladın mı bilmiyorum ama... :26: Ablan vardı onun evlenmesini bekliyordun, öyle anımsıyorum. :26:
Herşey hızla yetişmiş ne de güzel olmuş
Bu arada bende gelinliğimi İzmir'de bakıcam...Umduğum gelinliği orada bulacağıma inanıyorum
amin canım2013 ocak diyordum, kasım 2012'de evlendik, evet canım, hatırlıyorum ikimiz de evlendik bu arada
hazır firmalardan mı bakacaksın? hazır firmalara çok bakmadım ama miss defneyi beğenmiştim sadece. bir de çok pahalı gelmişlerdi bana, daha doğrusu fiyatına değecek gibi gelmiyordu hiçbiri. zaten aklımda da diktirmek vardı. umarım içine sinen bir gelinlik bulursun canım, kocaman gelinlik şehrinde seni bekliyordur büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?