- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
Merhaba arkadaşlar. Kafamı hayli yoran bir konuda sizlerden yardım almak istiyorum. Gelinlik incelerken kumaşları arasındaki farkı tam anlamıyorum, anladığımda da anladığım tarzdakinden bulamıyorum :) Gelinlikçilere istediğimi doğru bir şekilde ifade etmek için bu başlığı açmak istedim.
Kabaca istediğim gelinlik modeli şu:
Eki Görüntüle 490214
ama etekte kullanılan bu malzemeyi sevmiyorum, sanırım bu malzemenin gözenekleri geniş. ben daha su gibi akan, gözenekleri sık bir tül arıyorum. bu kumaşın adı nedir? şunlar gibi:
ve dantel... dışarda baktığım gelinlikçilerin bana fransız danteli dedikleri çok ince, resimlerdeki gibi durmuyor. ben daha kalıp gibi duran tarzda istiyorum. kirpikli oluyor diye okumuştum orijinali için ama orijinal dantellerin bazılarında yok gelinlikte kullanılışına göre. istediğim dantel tipi şu + en başta koyduğum gelinliğin dantelini de beğeniyorum:
Eki Görüntüle 490218
bu danteli nasıl söylersem gelinlikçi beni anlar ve o incecik eski perdeler gibi kumaşlardan göstermez?
sonradan ekleme bir not: gelinliğin dikilmiş hali 3. sayfadadır :)
Kabaca istediğim gelinlik modeli şu:
Eki Görüntüle 490214
ama etekte kullanılan bu malzemeyi sevmiyorum, sanırım bu malzemenin gözenekleri geniş. ben daha su gibi akan, gözenekleri sık bir tül arıyorum. bu kumaşın adı nedir? şunlar gibi:
ve dantel... dışarda baktığım gelinlikçilerin bana fransız danteli dedikleri çok ince, resimlerdeki gibi durmuyor. ben daha kalıp gibi duran tarzda istiyorum. kirpikli oluyor diye okumuştum orijinali için ama orijinal dantellerin bazılarında yok gelinlikte kullanılışına göre. istediğim dantel tipi şu + en başta koyduğum gelinliğin dantelini de beğeniyorum:
Eki Görüntüle 490218
bu danteli nasıl söylersem gelinlikçi beni anlar ve o incecik eski perdeler gibi kumaşlardan göstermez?
sonradan ekleme bir not: gelinliğin dikilmiş hali 3. sayfadadır :)
Son düzenleme: