İSTEDİĞİM BİR ERKEK VAR AMA

Tanımam gerekir mi bacım? Ayda yilda bir konu bulmuşum az güleyim dedimdi ama annem aradi onunla dedikoduya daldık yarım saat. Yine en eğlenceli yerinde kaçırdım konuyu kesin.
kız ne biliyim kefilim deyince makara yaptığına ayamadım bi an :KK70:

Z raporu diyince askerle ne alakası var diye bütün yazılanları okudum. Hiç gerçeklik payı yok gibi ben z raporu diyince market kasasının gün sony çıkarttığı kağıt olarak anlamdım gerçi bildiğim tek z raporu o :işsiz::cool:
Seviştiği kişi sayısını gösteriyor işte z raporu, aynı kasa mantığı. :KK70:

Inşallah Efe çalıştığın bankaya gelip ' ekşimiş ayak kokulu külotlu çorapla beni yoldan çıkarmaya çalışan tacizci bu ' diye ifşa eder seni bankacı kız 🤣
yaaaa ahahahah kahkaha attım bunaaaa
valla geyikten banlanmak pahasına da olsa yazıcam :KK70: :KK70: :KK70:

Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir şeyden bahsetmek ve sormak istiyorum.
Bir erkek arkadaşım var adı Efe ama sadece arkadaşız sevgili değiliz ve kendisi çok utangaç mesela çarşıya gideriz bir kere bir kıza yan baktığını bile görmedim insanların arkasından konuşmaz paranın bir kere lafını yapmaz herkes hakkında çok iyi şeyler söylüyor her neyse direk konuya gireyim ben Efe'den çok hoşlanıyorum onu arzuluyorum bir iki kere evime davet ettim ama gelmek istemedi.Beni işten alır eve bırakır.Bende yine bir gün beni işten eve bırakacağını bildiğim için siyah kilotlu çorap kısa etek giydim öyle bindim arabaya yok yine olmadı bir kere dönüp bakmadı.Bir keresinde elini tuttum bacağıma koydum ve beni hiç aramadı bir süre boyunca ben hep onu aradım., ben bu çocuğu çok istiyorum çok tatlı bir çocuk belki bir kere beraber olsak içim rahata erecek ama olmuyor.Nasıl onu buna ikna edebilirim sevgilisi yok zaten asker göreve gittimi gelmez bi kaç ay o yüzden hiç bir kızı bekletmek istemiyor ama ben ona hastayım ne yapacağım bana bir öneri bir şeyler söyler misiniz?
Cavidan rahat bırak çocuğu

Efe yürek yemiş oluyor bu durumda HoppaHoppa

Cavidsn en son gebeydi kitap okuyordu bebesine :KK53:
Cavidan kaynanasına trip atıp koşarak yatağa kapanıp ağlıyor numarası yapan, karnındaki bebeği hava aldırmaya balkona çıkaran mıydı yaa? Cümlede anlatım bozukluğu yaptım ama düzeltemeyeceğim ya. :KK43:
Efenin de Allah yardımcısı olsun umarım kötü yola düşmez.

Cavidan kaynanasına trip atıp koşarak yatağa kapanıp ağlıyor numarası yapan, karnındaki bebeği hava aldırmaya balkona çıkaran mıydı yaa? Cümlede anlatım bozukluğu yaptım ama düzeltemeyeceğim ya. :KK43:
Efenin de Allah yardımcısı olsun umarım kötü yola düşmez.
Aynen o balkona çıkıp hava aldırıyordu kayınannesinede kızıyordu ,
Efenin işi zor biz bile kurtaramyız..

Konu sahibi face degilse şöyle yorumlayabilirim adam asker subay askeri lise harb okulu kayıt esnasında bir sözleşme imzalatırlar öğrenci velisine, yüklü tazminat içerir o sözleşmede askeri öğrencilere yönelik yasaklar arasinda nikahsız birlikteliklerde vardır bu yasak göreve başlayıncada devam eder sen resmen oglana yürüyorsun oda bu durumu biliyor kendini niye riske atsın iki medeni insan gibi konuşursunuz sen ondan hoslandığını söyle eger seninle ileriye dönük evlilige gidecek bir iliski düsünüyorsa iliskiniz boyut kazanır ve seviyeli olarak devam eder. Evlenirsiniz yok başka türlü düşüncelerin varsa mesela evlilik öncesi test sürüşü yapmak gibi onu gerçekleştirecek baska adaylar bul o senin isteklerin için kendini tehlikeye atmayacaktır.

X