- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi bankacikiz01
Kadının abazası da boyle oluyor herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne biliyim kefilim deyince makara yaptığına ayamadım bi anTanımam gerekir mi bacım? Ayda yilda bir konu bulmuşum az güleyim dedimdi ama annem aradi onunla dedikoduya daldık yarım saat. Yine en eğlenceli yerinde kaçırdım konuyu kesin.
Seviştiği kişi sayısını gösteriyor işte z raporu, aynı kasa mantığı.Z raporu diyince askerle ne alakası var diye bütün yazılanları okudum. Hiç gerçeklik payı yok gibi ben z raporu diyince market kasasının gün sony çıkarttığı kağıt olarak anlamdım gerçi bildiğim tek z raporu o
yaaaa ahahahah kahkaha attım bunaaaaInşallah Efe çalıştığın bankaya gelip ' ekşimiş ayak kokulu külotlu çorapla beni yoldan çıkarmaya çalışan tacizci bu ' diye ifşa eder seni bankacı kız
Cavidan rahat bırak çocuğuMerhaba öncelikle forumda yeniyim bir şeyden bahsetmek ve sormak istiyorum.
Bir erkek arkadaşım var adı Efe ama sadece arkadaşız sevgili değiliz ve kendisi çok utangaç mesela çarşıya gideriz bir kere bir kıza yan baktığını bile görmedim insanların arkasından konuşmaz paranın bir kere lafını yapmaz herkes hakkında çok iyi şeyler söylüyor her neyse direk konuya gireyim ben Efe'den çok hoşlanıyorum onu arzuluyorum bir iki kere evime davet ettim ama gelmek istemedi.Beni işten alır eve bırakır.Bende yine bir gün beni işten eve bırakacağını bildiğim için siyah kilotlu çorap kısa etek giydim öyle bindim arabaya yok yine olmadı bir kere dönüp bakmadı.Bir keresinde elini tuttum bacağıma koydum ve beni hiç aramadı bir süre boyunca ben hep onu aradım., ben bu çocuğu çok istiyorum çok tatlı bir çocuk belki bir kere beraber olsak içim rahata erecek ama olmuyor.Nasıl onu buna ikna edebilirim sevgilisi yok zaten asker göreve gittimi gelmez bi kaç ay o yüzden hiç bir kızı bekletmek istemiyor ama ben ona hastayım ne yapacağım bana bir öneri bir şeyler söyler misiniz?
Inşallah Efe çalıştığın bankaya gelip ' ekşimiş ayak kokulu külotlu çorapla beni yoldan çıkarmaya çalışan tacizci bu ' diye ifşa eder seni bankacı kız
Süre 1.59 aklıma geldi
Efe yürek yemiş oluyor bu durumdaYaa bilemedim şimdi tekrar düşününce istemem yan cebime koy diyor sanki Efe. Hem taciz ediliyor hem de işten alıp eve bırakmaya devam ediyor. Kafam karıştı.
Cavidsn en son gebeydi kitap okuyordu bebesineCavidan rahat bırak çocuğu
Cavidan kaynanasına trip atıp koşarak yatağa kapanıp ağlıyor numarası yapan, karnındaki bebeği hava aldırmaya balkona çıkaran mıydı yaa? Cümlede anlatım bozukluğu yaptım ama düzeltemeyeceğim ya.Efe yürek yemiş oluyor bu durumda
Cavidsn en son gebeydi kitap okuyordu bebesine
Aynen o balkona çıkıp hava aldırıyordu kayınannesinede kızıyordu ,Cavidan kaynanasına trip atıp koşarak yatağa kapanıp ağlıyor numarası yapan, karnındaki bebeği hava aldırmaya balkona çıkaran mıydı yaa? Cümlede anlatım bozukluğu yaptım ama düzeltemeyeceğim ya.
Efenin de Allah yardımcısı olsun umarım kötü yola düşmez.
haklısın bacımKardesim ALLAHinizi severseniz akil vermeyin suna kalkip adama iftira atar gunahina ortak olmayin
gurban olurum muhittin ısmını gorunce ben dırek gıttımDirekt net kızlardan hoslanmjyor yada deki bi kere ver bidaha görüşmeyelim
Ama bu sefer de taciz etmiş.Tebrik ederim kizlarimiz efendi adamlara hasta olmayi ogrenmis