- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi bankacikiz01
yani inançlı falan ama ne bileyim kiBelki inançlı bir insandır. Evlilik öncesi ilişki düşünmüyordur.
çok iyi bir insan buna değmezYav niye beğenmiyorsun önerilerimi? Çocuk evlenmeden dokunmak istemiyor işte, evlilik vaadiyle kandır at yatağa. Hep onlar mı yapacak canım aaaaa.
asker işte subayYani simdiki gunumuz gencleri var böyle bir de askermis sonucta hatunsuz durmayacagna gorebelki de gercekten parali asker dir
Yani bence konuyu da tepki toplamak için açtınız. Adamın biriyle yatmak istiyorum diye konu açana hangi gözle bakılır sizceyani inançlı falan ama ne bileyim ki
yani ağır bir insan öyle gevşek biri değilSuyu ağır derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama evlenmeden olmaz diye düşünüyor bence. Evlilik teklifi işe yarar gibi. Bi yüzük takın uyduruktan, zaten evlenecez deyip yatağa atin, sevişince ayılırsınız.
Bu kadar saf ve temiz olamazsiniz benceasker işte subay
anladımda bişey diyimmi daha önce sormuştum hiç ilişkin oldu mu diye olumsuz cevap vermişti yani bakir benceBu kadar saf ve temiz olamazsiniz bencene demek istedgmi cok ii anladiginizi düşünüyorum parali askerden kastim TSK askerleri degil
ya işte demek ki SADECE arkadaş olarak görüyo seni.ama arkadaşlık yapıyor bana
öyle bir eğilimi olduğunu düşünmüyorum öyle olsa asker olamazdı bencebelki efe kadınlardan hoşlanmıyor, olamaz mı?
ne alakası var asker olmakla gay olmanın?öyle bir eğilimi olduğunu düşünmüyorum öyle olsa asker olamazdı bence
asla öyle bir amacım yoktuYani bence konuyu da tepki toplamak için açtınız. Adamın biriyle yatmak istiyorum diye konu açana hangi gözle bakılır sizce
nıye askerler pamuk gıbılermıöyle bir eğilimi olduğunu düşünmüyorum öyle olsa asker olamazdı bence
yani bildiğim kadarıyla gaylara Z raporu verip yolluyorlarmışne alakası var asker olmakla gay olmanın?
meslek gubuna göre mi insanlar eğilimlerini kontrol ediyor?
O zaman siz de ağır olacaksınız, belli ki hoşlanmıyor bu tavirlarinizdan.yani ağır bir insan öyle gevşek biri değil
O zaman kac kurtar kendinianladımda bişey diyimmi daha önce sormuştum hiç ilişkin oldu mu diye olumsuz cevap vermişti yani bakir bence
z raporu derken? yazarkasa mı bunlar?yani bildiğim kadarıyla gaylara Z raporu verip yolluyorlarmış