Nikah İstediği Günü ve Saati Alamayanlar Var mı?

midilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
78
1
36
Ankara
Hanımlar merhaba,

Merak ettim de, önce bir nikah salonuna/düğün yerine rezervasyon yaptırıp, sonra belediyeye gittiğinde o gün, o saate gönderilecek memur kalmadığını öğrenen oldu mu hiç içinizde?

Özetle düğün salonu elinizde patladı mı?

Sonra ne yaptınız? Düğün saatini nasıl memura göre değiştirdiniz?

Haftaya gün almaya gideceğiz ama çooookkkk korkuyorum!!!

böle bişey olrsa yapılacak iki şey var oda kiraladgız yere öncedn böle bişey olrsa bu konuda yardımcı olmalarını istemek ve tüm parayı vermeyip sadece 50 tl kapora bırakmaktr..
yine olmuoyrsa nikahı erkene alıp düğünü sonradan yapmaktır tabi nikahtan sonra tıpış tıpış baba evine düğünden sonra anca yuvanıza gitmektir :90:
nerede yaşıyrsn bilmiorm ama eger büyk bi şehirde yaşıorsan nikah tarihi almada acele edin çnkü bi tek siz evlenmiyrsnz sizin gbi bir çok insan var..
inş istedgnz gün ve saatte yaparsnz mutluklar..

Son düzenleme:
Oooo kötüymüş yaw... Hayır bizim düğün olmayacak, tek nikah salonunda 350-400 kişiyle nikah, oradan da arkadaşlarla eğlence. Ama işte nasıl olsa gün bulunur diye düşündük(( Yani o gün bizim tek şansımız...

o korku cuma gününe kadar bendede vardı istediğim saatten bir yarım saat önce olsada düğünümle aynı güne aldım. fazla geç kalmamanı tavsiye ederim.

kızlar mesela siz hangi tarih ve saat için nikah başvurusu yapıyorsunuz?

bizim nikah salonu olduğu için yarım saat önce/sonra yapamıyoruz, tam saat 6'da gelmesi lazım memurun :18: evet önümüzdeki hafta anyayı konyayı anliicaz

Aldıkkk!!! 4 Haziran'da istediğimiz saat nikahında yer boşmuş!! Ohhh Allah'ım darısı herkesin başına...

haha, oh ne iyi olmus gunu ve saati uydugu, ins, bizim nikahtada uygun duser tarihler...

birde nikah salonunu ne kadar sure icin tuttunuz, kac saatlik ? ve ucreti neydi acaba salonun ve nikah memurunun?
Cvplayabilirseniz cok sevinirim.

memurun ücreti yok. belediyeye verdik dış nikah parası, 360 mıydı neydi unuttum şimdi yalan olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…