• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte yiğit ardamın maceralı doğum hikayesi

hayat7681

3 prensim benimle
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
4.342
9
158
43
Bursa
evet 40.haftaya gelmiştim nihayet ve cuma kontrolüm vardı ama o günki heyecanımı anlatamam sanırım anneler hissediyor evet dedim bugün prensim gelecek babası,neyse bir atne daha oğlum olduğu için onuda evde bırakmak inanın çok zor hemen annemi arayıp gelemsini söyledim eşim annemi almaya gitti oğlum ve annemi evde bırakıp çıakrken annemin o masum bakışı arabaya bindiğimde beni ağlattı evet yol bitmek bilmedi ve jimere geldik kalbim çıkacak gibi heyecanlıydım ve ismim söylendi jale hanı beni odaya geçirdi ve ultrasyonda bakar bakmaz aman allağım bebek geliyor hayatım çok güzel bugün alacaksın kucağına dedi ve kalça muaynesi yaptığında ooo çok güzel 3 santim açılmış şimdi hemen yatışını yapıcağız ve böyle giderse saat 5 yada 6 gibi doğumun gerçekleşecek dedi ve eşimle birlikte yatışımı yapmak için üst kata çıktık ve hemen yeşim hemşiremi görmek istedim bana destek olacağını biliyordum başka hemşire bayan tamam yeşime haber verdim kafeteryada hemen geliyormuş dedi ve biz odaları gezmeye başladık koridorun sonundaki oda boşmuş ve diğer odaların iki katı şeklinde büyük bir odaydı odamız çok güzeldi neyse ebe ve hemşire hanım geldi seni hazırlıyacağız dedi bende hemen olmak zorundamı bir adapta olsaydım yaa çok heyecanlıyım dedim eşimde güldü oo şimdiden böyleysen yandık hayatım işimzi var seninle diye güldüler neyse ben hazırlandım kapı çaldı yeşim hemşriem güler yüzüyle içeri girdi ve tanıştık hoş sohbet ettik topikten bahsettik iyiki onu tanımışım çok hoş sohbet çok tatlı ben rahatlattı heyecanımı paylaştı bende onun ve eşimin sayesinde biraz daha rahtlamıştım sonra normal doğum hazırlığım yavaş yavaş başladı hemşireler gerekenelri yapmaya başladı ve yeşim hemşirem ve ebe gelip kalça muaynemi yaptılar ve santim olduğunu söyeldiler ve yeşimcim evet süper bir doğum olacak çok hızlı açılmalar var dedi jale hanım geldi 4.5 santim olduğunu söyledi ve hafif ağrılar başladı suni serumun verdiği etkendnen doalyı daha sonra anestezi uzmanı gelip epiduralimi taktı ağrıalr hafifledi sonra 5 santim oldu sonra 6 derken hızlı açılmalar devam etti saatte 3 te falan anneciğim yanımda eşim karşımda aslında o an kesinlikle yanlız kalmak istedim ama eşim asla buradan çıkmayacağız dedi annem çok panik olduğu için yanımda kalmsını istemedim ama sancımı odamda onalrın yanında çekicektim tabni sancı ilk başta yoktu ama sonradan hafif hafif başladı yeşimi çağırıp ağrım var ben hiç olmayacak sandım dediğimde olması normal eğer hiç ağrın olmasa ıkınamssın ağrını hissetmen gerek ve sadece 100 de 60 düşüyor ağrı hissi dedi eşimde yanımda ağrıalrı takip etmeye başladı yanımdaki cihazla oda beni güldürmek için elinden geleni yaptı evet şuan 15 sonra 20,25 falan derken 40 buldu ve yeşim bundan sonra çok olmayacak rahat ol dedi eşimde sürekli cihaza bakıp bana ağrıalrımı sayıyordu hatta yeşimde mesleğimizi elimizden alcaksın bu ne merak diye şakalştıalr tabi ben rahatlıyor gibi gözüksemde heyecan dorukta ve doğru söylemek gerekirse korkumda vardı neyse jale hanım yanımıza gelip annemi eşimi odadan çıkarttı muayne ediceğini söyledi bende eşime çıakarken 1 kaç ekisğim vardı hemen eczaneye gidip al dedim jale hanım muyneme başladı oo harika 7 santim olmuş dedi çok güzel seni doğuma alıcağım ilk önc esuyunu patlatalım dedi hemşire düğmesine basıp yardım istedi 2 tane hemşrie geldi ve suyumu patlattı ama bir tedirgin oldu panik yapmaya başladı o sırada eşim aradı tl masanın üzerinde olduğu için jale hanım tl bana verdi jale hanım beni muyne ederken eşimle konuşuyordum ve eczaneden istediğin başka bişey varmı dedi bend ehayır deyip kapattım sonra bir daha telim çaldı ve jale hanım el aldı arayan kişinin suratına kapattı evet o ana anladım sorun olduğunu sonra kendi cebi çaldı hastası aradı jale hanım şuan müsait değilim dedi kapattı bu arada hala beni muyne ediyordu ve teli tekrar çaldı acil durum aramayın deyip başka hemşire yokmu sadece sizmisiniz deyip bağırmaya başladı aman allahım ne oluyor deyip kafamı kaldırıdım kims ebilgi vermiyordu jale hanım sürekli hemşire düğmesine basıp hemşire çağırdı ve ben lütfen bilgi verin neler oluyor dediğimde jale hanım canım rahat ol sezeyan olman gerkiyor deyip koridora çıkıp acilll sedye istiyorum çabuk olun bebğin kalp atışalrı yavaşladı dediğinde ben kendimden geçtim jale hanım benim duyabileceğimi düşünmedi sanırım ne kadar hemşire varsa hepiniz toplanın diye koridoru inletti bağırmalarından ve beni acil sedyeye yatırıp hemşrie imza attırdı ama elimi tutup kendi karaladı çünkü halim yok kendimden geçmiş durumdaydım ve biricik aşkım yanımda değildi o an koridordan çıkarken anneme baktığımda ağlıyordu allahım lüften yardım et lütfen deyip çığlıkla ağlamaya başladım ve beni resmen koridorda uçurdular okadar hızlıydılarki neyse sezerayana indim hemşire sayısını sayamadım çok kalbalıktılar neyse doğum başladı ve kendimden geçtim ve bebeğimi kaybettiğimi düşünmüştüm o ana jale hanım bebeğimi bana gösterdiğinde çok duygualndım ve yine uyudum eşimde çıldırmış tabi yanımda yoktu sonra mutlu an bebeğim bei emmiş ben baygınken ve küveze yatmadı bebeğim meğer 2 tane kordon dolanmış boynuna buna rahmen yatmadı müthiş bir duygu eşim 1 saniye olsun yanımdan ayrılmadı eşime yeşim hemşreie jale hanıma ve anneciğime minnettarım jale hanımın panikliğ sayesinde kurtulduk

canım çok duygulandım keşke okadar yaklaşmışken normal doğum yapsaydın hemde o kadroyla benimki tam rezaletti sen bir an olsun beni bırakmadılar diyorsun benimkinde ise bir an yanıma bile gelmediler yazıklar olsun böyle insanlara

Canım son kısımları biraz stresli ve zor geçmiş sizin için ama çok şükür sağlıcakla atlatmışsınız.Yavrunu sağlıcakla büyüt inş. Hayırlı olsun minik kuzun....

canım ya anne olmak nekadar zor değilmi o ya bişey olursa hissi aman allahım allah seni bebişinden ayırmasın maşallah kuzuna allah analı babalı büyütsün

Back