Saç Kesim Şekilleri İşte yeni saçlarım :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yesil8

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
126
1
Arkadaşlar merhaba. Saçlarım fotoğraftaki kadardı daha uzundu ancak başımı biraz öne eğdiğim için kısa çıkmış düzleştirince belime geliyordu ve şu an saçlarım 2. linkteki gibi :) Ben çok beğendim daha önce de 2 sene önce belimdeki saçı bundan kısa kestirmiştim o kadar rahatladım ki :) Böyle kestirmek isteyenlere yerini tarif edebilirim Ankara'da inanın fiyatı da uygundu ve ben tek kelimeyle hayran kaldım :)

İlkhalim:

Yeni halim:

Biraz da kendimden bahsedebilir miyim? // Saçlar yine gitti. -İsis kuaförde Kazım Bey'e | Flickr - Photo Sharing!

bencede çok güzel olmuş yeni saçlarınız eskiye göre daha havalı daha güzel olmuş:) bnde böyle kestirmek istiyırum ama saçlarıma güvenemiyorum kat attırdığım zamn bile şekli bozuluyo ne düz ne dalgali tuhaf bi saçım var ama gerçekten güzel olmuş saçın güle güle kullan:)

bayıldım saçlarına güle güle kullan, güle güle uzat tatlım.azıcık uzasın katlı saçlarım ben de böyle istiyorum ama malesef her kuaför böyle kesemiyor.Alakasız bi model oluyor.Bi kez denedim olmadı.Yer tarifi alabilrim, Ankara'ya arkadaş ziyaretine falan gidiyorum çünkü

Teşekkür ederim arkadaşlar :) vrecel benim de saçlarım öyle üstler düz tam uçlar ters dönüyor. Ben de duştan sonra küçük tutamlar ayırıp elimde döndürüyorum kuruyana kadar öyle yapıyorum tv izlerken falan :) maşalı gibi oluyor ben bir kere daha yapmıştım bunu çok rahat :)

kybele35 tabiki tarif edebilirim karanfilde limon bazaar var. onun tam karşısında isis kuaför. Kazım Bey'e kestirdim ben :) fön kesim 20 tl verdim gayet uygundu yani :)

Saçlarının ilk haliyle hiç alakası yook :)) ne kadar güzel olmuşş gürleşmiş sanki bayıldım valla :) güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…