• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iste yeni sacim :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cidden çok yakışmış diğer saçına göre güle güle kullan fıstık

canım morelini bozmıım ama bu kadar koyu bi ana renk üzerine bu balyajlar hoş durmamış bnce saçının rengini kırmaları gerekiodu

umarim bu fotograflar daha iyi olmustur yukarda cok isik geliyordu yüzüme
fotograf makinamin sarji dolu degil onla cekemedim :(

çok güzel olmuş canım güle güle kullan maşallah ne kadar duru bir yüzün var..öpüyorum tan ı ve seni....

ben yeni halinizi daha çok beğendim.
çok yakışmış biraz kullanınca sizde alışaksınız
bence sakın şu an değiştirmeyin.
güle güle kullan.kaydirigubbakcemile5

canım eskı sacın cok guzelmıs. masallah guzel bayansın.ama bencede ana renk fazla koyu kalmıs.senmı ıstedın koyu olmasını bıraz acsalarmıs bence.yanlıs anlama .moralını bozma buda guzel ama eskı halın daha guzelmıs .

canım ben çok yakıştırdım..ama siyah saçta çok güzel yakışıyr sana ki siyah saçı kolay kolay herkeste beğenmem..
bu renk zamanla yerine oturacak..şuan yeni olduğu için daha çok çiğ..zamanla çok daha güzel bir hal alıcaktır..bence yakışmış canım güle güle kullan..

göğüsler süper....:roflol:

saçlarda güzel olmuş.....:delphin:

Arkadaşım kesim harika çokta yakışmış kızlar bi süre sonra renk bayağı açılıyor zaten bi arkadaşımında aynısıydı sonra bi baktım limon sarısına dönmüş güneş gördükçe kendi saçınızda, boyada açar diye düşünüyorumyerimseniben

saolun kizlar cevaplariniz icin
Asuman tatlim ben istemedim güvendim kadina ilk kahverengi yapalim dedim ama 10 ay önce boya yapmistim boya var diye saclarin kirmizi veya yesil olucak dedi
sonrada bugüzel olur diyip yapti bende saclarim ilk yikandikdan sonra sok gecirdim belki islak diye öyledir dedim ama degismedi .dediginiz gibi acilir saclarim zamanla .... ilk defa acik renk yaptiriyorum önceden kizil yapmistim ve mavi siyah boya kullanmistim

söz vermistim dün yeni fotograf koyucam diye imkanim olmadi esim bi arkadasina vermis makinayi böyle cok bulanik cikmislar
sacimin rengi tam belli olmuyor
en yakin zamanda eklicem arkadan bi fotograf :))
hepinize cevap yazamiyorum malesef bebis rahat birakmiyor

iki renk çok zıt canım ya
bence kuoför işini bilememiş saçını açabilirdi
tabi ki sonradan açılıyor saç yıkaya yıkaya ,güneşte falan
ama ilk yaptırdığındada güzel durması lazım,açılmasını niye bekleyesin
bence siyah yakışıyordu,ama şimdi bence saçını böle yaptırmışken daha tatlı açık tonlarda sarı yaptırabilirsin,bebek sarısı gibi,çok sık röfle attırabilrisin,sana sarınında yakışacağını düşünüyorum,niye dedim böle çünkü böle yaptırmışken sen de değişiklik istiyorken bi daha siyaha dönmek yerine daha da açtırıp sarışın olabilirsin..

eski halin daha güzel bence yüzün çok güzel ama bu yeni saç olgun göstermiş
birde kuaför rengi tam yapamamış.. beyaz tenli olduğun için sarını bir çok tonunu kullanabilirsin daha güzel olur

ılk sacın daha genç gosterıyordu senı bence ama buda guzel

Back