• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iste yeni sacim :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm çok güsel durmuş boyatcam diodun boyattın ilk başlarda biras tuhaf gelir herkes sana bakıomş gibi ama alışırsın eşin nası beğendimi bu arada güle güle kullanŞeniz

ewt tatlim simdilerde dogal sac moda ama eskisi zaten dogaldi bir ay öne kat kesim yaptirmistim ama cok bi sey fak etmedi cünki heüp kat kesim yaptiriyordum
tamamen degistirmek istiyordum biraz böyle durup bir ay sonra falan tamamen siyah yatiririm belki ... :))

beyazgül saol tatlim esim aslinda devamli uzun ve mavi siyah saci severdi baska sac sevmezdi

hatta sacimi kestiricem dedigimde kiyameti koparirdi :))
bugün süpris oldu onada begendi.... :))

cnm açılıyo vallaaaaa şimdiki rengin iki ton daha açık hali oluyo...yüzüne sarı renk kesinlikle yakışıyo sadece iki renk arası ucuk olmuş yoksa renk gitmiş cnm..bi ay kullan diger maaşını alınca hem dip boyası olmuş olur hemde koyulaşır rengi cnm bnm:)

ya güsel olmuş pişmanlık duyma sakınn.
beni sorarsan ben siyahda kalıcıyım valla dönmek istemiorum saçlarımda epey uzadı iyice uzatıom sevgilime sözüm var evlenene kadar uzatcam heralde ozamnada kadar ayakalrıma gelir:)

aslinda ben daha koyu bisey bekledim kizlar kuafördeki kadin bunu yapti
simdi boya alip kendim yapsam olurmu acaba ??

hey güzel annemız alışana kadar bekle bu sacın cok güzel sende göreceksın cnm

cnm yaaaaa valla biraz kullan yeni yaptırmışsın sonuctaa bi ay sabret sonra cila yaptırıp koyulaştırırsın..şimdii benim saçlarım 2-3 cm dipleri çıktı iyi duuryo gözümde alıştı artık..bide saçların uzadıkça sarılar uçlarda kalınca daha bi güzel duruyo hiç evde boyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

kizlar hepinize tesekkür ederim bi ton daha koy olsaydi iyi olacakmis :9 evde yapmaktanda korkuyorum baska renk olucak diye :))
sizi dinleyip beklicem biraz dahaa

bencede cnmmm bekle valla onca boyatmışsın belki gözün alışır begenirsin boyamassın bilee..ayrıca kötü durmuyodaaa..hani felaket olmuş kesin boya dimem:)

kötü olmamış ama kendi saçının rengi biraz daha açık olsa daha iyi olur

tatlım bence kontrast biraz fazla olmuş kendi rengini azcık kırsınlar daha hoş olur. güle güle kullan

aaaa canan bende saç rengi bakıyodum. ne değişik olmuşsun.
aslında hiç fena olmamış ama. bence ilk halin daha güzeldi.
arkadaşlarında dediği gibi daha olgun göstermiş.
ama yinede biraz kullan hevesini al.

çok güzel olmuş güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
eski hali de çok hoşmuş ama değişiklik iyi olmuş bence:nazar:

biraz çiğ oLmş ama zamanLa daha cok oturuo péşin hükümLü oLmamak gérék tabi.
GüLé güLé kuLLan (:

yaa ben sana inan ki hiç yakıştırmadım siyah saçın daha güzel kendinde çok güzelsin siyah saç seni daha güzel gösteriodu gözlerin ön plandaydı ama bunda seni kapatmış sen röfle balyaj felan yapma koyu renkleri dene mesele çikolata kahve felan bu benim fikim yinede sen bilirsin

tatlım doğruyu sölemek gerekirse eski saçın sana daha çok yakışıyormuş...hem genç hemde doğal duruyormuş.bence değişikliğe gerek yokmuş zaten fıstık gibisin eminim annelik dahada çok güselleştirmiştir...ama dediğin gibi artık dönüş yok...bende senin gibi değişim diye tutturdum ve uzun saçlarıma kıyıp kısa kestirip karamel yaptım ama şimdi eski resimlerime bakıyorumda en güsel renk kendi rengimmiş...bunlar nacizane benim fikrim....yinede merak etme kökü sende uzar...hem sen beğendiysen zaten başkasının önemi yok....

Back