• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iste yeni sacim :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kizlar konu acmistim bu linkte

bugün gidip saclarimi degistirttim
iste yeni sacim cok yazamiyorum bebis agliyoooo

kuaföre gitmeden önce cekildim

veee simdiki sacim
fotograflarin kalitesi cok kötü cünki web camle cektim simdi
nasil olmus kizlar zor alisiyorum sacima bide yoldakiler dönüp bakinca zeril görünüyor gibi hissediyorum kendimi
alismam gerek ......... :1hug: :enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok hgüzel olmuşun cimcimecim doğumdan sonra değişiklik çok iyi geliyor güle güle kullan

Canım yeni saçında sana çok yakışmış ama kızmasın bişey daha söylüyecem bir de seni biraz daha olgun göstermiş kaydirigubbakcemile2

Canım yeni saçında sana çok yakışmış ama kızmasın bişey daha söylüyecem bir de seni biraz daha olgun göstermiş kaydirigubbakcemile2

saol tatllim kizarmiyim hic hatta gercegi söyledigin icin tesekkürler hayatim :1hug:
murgiz sende saol tatlim :1hug:

umarim bu fotograflar daha iyi olmustur yukarda cok isik geliyordu yüzüme
fotograf makinamin sarji dolu degil onla cekemedim :(

arkasi kisa enseme kadar öne dogru uzuyor arka tarafi bi türlü cekemedim :S

Gule gule kullan tatlım... fotolar net olsaymıs tam olurmus ama gorundugu kadarıyla ıyı olmus bence kesımı zaten begenıyordum ... :) Şeniz

fotograf makinam gelsin esimde isten gelsin cektirip koyucam canlarim size daha kaliteli fotograflar simdilik kendim bunlari yapabildim :1hug:

canımmm cimcimemmm harikaa olmuşsunnn çok beyendimm valla:)

Zaten çok güzelsin canım ne yapsan yakışır ama Ben eski saçını daha çok beğendim ,bu seni biraz olgun göstermiş sanki.

canm aynı arkadaşm gbi yaptırmşsn :)))
aynısınn tıpkısı çok hoş olmuş :)))

ben eski saçını daha çok beğendim
doğruyu söledim umarım kızmazsın canım
ilk halinle çok çok clas görünüyorsun

güzel olmuşsun canım.değişiklik herzaman için güzeldir..mutlu olur insan....güle güle kullan yeni saçlarını....:nazar:

cnmmm aynı benim gölgem gibi olmuş saçların..gölge ile saç arasında acaip fark var benimde seninki gibi olmuştu gittim ertesi gün cila yaptırıp koyulaştırdım gölgeleri yoksa beşiktaş gibi siyah beyaz oolmuştum..şimdii yıkandıkca yine açıldııı bilmiyorum neyapcagımı..tabi resimde farklı çıkıyor belki normalde öyle ucuk iki renk gibi durmayabilir..bak benimkiside böyleee idi ilk yaptırdıgımda ...iki ay olduu baya açıldı şimdi rengii..

saol kizlar bende bakiyorum eski fotograflarima ordaki daha cok hosuma gidiyor kestirdim artik saclarimi geriye dönemem :(
renk konusunda cokmu ucuk olmus ya bide herkez bakiyor yolda sinir oluyorum

ay basi gelmeden ben maasimizdan bana kalanin fazlasini harcadim bile simdi kuaförede gidemem saclarimi koyulastirsin diye

cnmmm aynı benim gölgem gibi olmuş saçların..gölge ile saç arasında acaip fark var benimde seninki gibi olmuştu gittim ertesi gün cila yaptırıp koyulaştırdım gölgeleri yoksa beşiktaş gibi siyah beyaz oolmuştum..şimdii yıkandıkca yine açıldııı bilmiyorum neyapcagımı..tabi resimde farklı çıkıyor belki normalde öyle ucuk iki renk gibi durmayabilir..bak benimkiside böyleee idi ilk yaptırdıgımda ...iki ay olduu baya açıldı şimdi rengii..

seninde cok güzel olmus canim saclarin kivirciklarinda var süper duruyor
simdi bu gölge acilcakmi ya zaman gectikce
yarim yamalak yazdim bebis agliyor rrrr

Back