Sen varya Sen Canlarımdan birisin biliyorsun değilmi..Hiçbir duamda unutmam seni ben..Allahım bütün güzellikleri sanada nasip etsin ..Öyle güzel bir kalbin varki herşey o kalbine göre olsun..Seni Seviyorum MısramŞenizOy oyyy oyyy bu ne güzellik tam bir prenses olmuş canım arkadaşım.Adeta bir gelin eniştemizde damat.Oğluş muhteşem.Hepinizi kocaman öperim.Allah büyüklüğünüde nasip etsin inşallah.Akdeniz den sevgiler...
canımsın;a.s.
resimlere öylece baktım kaldım.ne yazayım,ne söyleyeyim biledim.gönlüm o gece,sizlerle,doğacığımın yanında olmayı ne kadar istedi söylememe gerek yok,bildiğini biliyorum.ama herşey nasip kısmet.olmadımı olmuyor.oraya gelmemi engelleyebilecek tek bir şey var diyordum,o da oldu canımın içi.
sen,her zamanki gibi harikasın,kıyafetin çook güzelmiş,ama yüzüne vuran gönlünün güzelliği,hepsini geride bırakmış.fıstık gibi kızımızı kapmış olan damadımız,zaten çok akıllı,zaten çok yakışıklı,fazla söze gerek yok.
bebişim,teyzesinin birtanesi,yakışıklı,asil,kibar,düşünceli,doğam...
teyzem,en kötü günün böyle olsun,allah,gönlünde olan herşeyi,yoluna çıkarsın.seni seviyorum.
ve kızlaaaar yazılacak herşeyi yazıp bana bişeycikler bırakmamışsınız.ama allah aşkına şu çocuğa damatlıklarını nasip etsin deyip durmayın yaaasenağlamatamam evlendireceğiz zamanıgelince elbet ama.biz teyzeler nasıl kız beğenipte oğlumuza alırız onu bilemiyorum.artık.vah o kızın ve bize beğendirecek kız bulacak doğamın haline.
Çok teşekür ederim canım..Allahım hepinizin gönlüne göre nasip etsin herşeyi..Bana verdiklerinin katkat mislini versin sizlere..Öpüyorum tatlı yanaklarından Şenizcok güzel görünüor allah uzun ömürler versin ve byu arada sende cok güzel olmussun abla süper... tekrar tebreik ederim
Sana ne yazarım bilemedim nan Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun değil mi???Biliyorsun biliyorsun sensiz olmaz onuda biliyorsun..Sana bugün bir sürü söz verdim en kısa zamanda tutacağım bu sözleri anladın sen onu kaydirigubbakcemile3Nazlicim fotolara dalmisim öyle.Öyle güzelki fotolar, emegine ugrasina degmis, cok güzel bir gün gecirmissiniz belli, gözlerinizin ici gülüyor. O kadar güzel ve tatlisinizki, canim arkadasim sicacik yuvanizdan mutluluk sevgi eksik olmasin, hep böyle kalin
Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?