İşte Son Seçim Anketi!

Parti tabanı beklentileriden söz ediyorum üstelik saadet vb partilere oy verenlerin de bu son olaylardan sonra oylarıni yakacagini düşünmüyorum siyasi görüş benzerliği olan mhp ye oy kayma imkanı suan mümkün değil bence akp yüzdesi aynen az önce syledgm gibi olacak

Attim mesaji av'a bekliyorum 1 kasim aksamini.Buralarda olalim ama.

Kızlar bana da %42-46 arası geliyor.. Hdp den ve mhp den akp ye oy kayacaktır. Chp secmenleri de kendi partilerine oy verirlerse hdp de baraji geçemez. Akp de tek başına iktidar olur..

Haziran seçimlerinde o kadar umutsuzdum ki her olana bitene rağmen akp nin oyu artar bizim millet uyanmaz diye düşünüyordum. sonra sonuçlar açıklandı akp nin oylarinin azalmasına mi sevinsem, hdp gibi bir terör partisinin baraji geçmesine mi üzülsem şaşırmıştim.

Şimdi ise akp nin oylarinin yerle bir olmasını ve hdp nin baraj altı kalmasını diliyorum.chp nin oyları yükselsin inşallah da bu sefer şaşırmadan bir sevinç yaşayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…