Diger seçim anketlerinde sonuç 42-46 arasında değişiyor. Akp nin oyu arttı her türlü. Mhp ye üzüldümSeçime daha var gerçi gundem de ortada ne olur bilinmez ama ben pek oynayacagini sanmiyorum.
Diger seçim anketlerinde sonuç 42-46 arasında değişiyor. Akp nin oyu arttı her türlü. Mhp ye üzüldüm
Mutlu ol yeterrrrrrrTek bir dileğim var :)
HDP ye oy akışının AKP den olduğuna kanaat getirdiniz sonunda. Şükür..Hdp ve mhp nin oylarinin akp ye donecegi dusuncesindeyim
hdp barajı geçsin ki,onu destekleyen beyaz Türkler ,ve sözde kurt geçinen hdpliler ın ne olduğu çıksın bugün olduğu gıbı,ve Müslüman Kürt kardeşlerımı harcayamasınlar,yıllardır yeterınce ağladılarHdp baraji gecemesin ya
Evet hdp ye tehdıt ve guvenlık zafiyeti ile gıden oylar gelecek,bunu demek ıstedın sen,Hdp ve mhp nin oylarinin akp ye donecegi dusuncesindeyim chp yine yerinde sayacak Hersey sandik gunu belli olacak
secimden sonra inşallah :)Mutlu ol yeterrrrrrr
HDP oyları düşecek çünkü o partiye oy veren chp liler terör olaylarıdan snra sırf akp tek başına iktidar olmasın diye HDP yi meclise sokma amaçlarından vazgeçti. MHP nin de aynı şekilde oyları düşecek ben muhalefette kalıcm da ne demek parti tabanı böyle bi şeyi kabullenmeyecek hükümet kurmayı reddetmemeliydi muhafazakar kısmının oyları akp ye kayacak seçimin sonunda AKP'nin 48-50 civarı oy alması bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?