• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

bende göremedim şimdi resimleri ama birini tekrar yükleyim dedim şimdi görüyorum acaba sizlere de görünüyor mu resimler?

evin gerçekten çok güzel.bütün odalar birbirinden güzel zevkli döşenmiş abartılı değil.bende yatak odamın perdesini ve yolluklarını değiştirmek istiyorum yatak odasındaki yolluğunu,yatak örtüsünü nereden aldığını ve ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim?

canım çok teşekkür ederim yatak odamın halıları royal halı fiyat listesini açamadım şimdi ama internetten bakabilirsin hatırlayamıyorum çünkü toplu aldığımız için.yatak örtüm verdi biraz indirimle 500tl ye almıştım.

evini çok merak ettim arkadaşım özelden mesaj atsan çok iyi olurdu. fikir edinmiş olurum.Allah huzurla oturmanızı nasip etsin..

bir kere sordum görmedin heralde canım salonundaki halından memnun musun.bazıları memnun olmuyor tüyleri yatıyor diyor.sen ne diyorsun. bu arada oturma odandaki tv sehpası bir resimde gözüküyor diğerinde yok ben mi yanlış görüyorum bi de net olarak göremediğim için o tv sehpası camm mı.:77::77:cevaplarsan acayip sevinicem. bir de evin toplam maliyeti ne kadar oldu 30 filan tutmuştur herşeyiyle diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
evin çok hoş canım güle güle otur bu arada yatak odanın perdesi ile benim oturma odamın perdesi aynı:) taç dimi

bir kere sordum görmedin heralde canım salonundaki halından memnun musun.bazıları memnun olmuyor tüyleri yatıyor diyor.sen ne diyorsun. bu arada oturma odandaki tv sehpası bir resimde gözüküyor diğerinde yok ben mi yanlış görüyorum bi de net olarak göremediğim için o tv sehpası camm mı.:77::77:cevaplarsan acayip sevinicem. bir de evin toplam maliyeti ne kadar oldu 30 filan tutmuştur herşeyiyle diye tahmin ediyorum

canım foruma girdikçe sırayla cvp vermeye çalışıyorum kusura bakma canım salonumdaki halıdan memnunum royal halı flamenko serisi. evet o resimde yok çünkü henüz monte edilmemişti cam değil canım siyah lake çekmeceler ve ortadaki kutu mor.valla toplam maliyet olarak tam bir rakam veremiyorum eşim daha iyi biliyor ama 30un üzeirnde herşeyi sayarsak

evin çok hoş canım güle güle otur bu arada yatak odanın perdesi ile benim oturma odamın perdesi aynı:) taç dimi

çok teşekkür ederim canım çok sağol evet canım bildin valla :) yatak odamın tülleri taç yanlardaki kanatlar verdi nin. :)

Cok hos ve sade...cok huzurlu gorunuyor eviniz mashAllah..Allahim agiz tadi ile oturtmayi nasip etsin...

salon,mutfak,yatak odası harika..oturma odasındaki köşe koltukta çok güzel ama televizyona çok yakın ...tek eksi bu bence.bide köşe koltuğun markası ne acaba .. :nazar:

çok teşekkür ederim canım çok sağol.oturma odam küçük bir oda benim elimde değildi maalesef ama resimde göründüğü kadar yakın değil tam izleme mesafesinde gözü yormadan rahat izlenebiliyor.köşe koltuğumun markası doğtaş canım

Eviniz çok aydınlık ve ferah.Çok uyumlu ve güzel döşemissiniz. Emeğinize sağlık. Genel olarak çok beğendim. Güle güle oturun.

canım evin çok sade bi güzelliğe sahip abartılı hiç bişey yok makyajsız güzel bi kız gibi yatak odandaki puf bence evinin en güzel ayrıntısı güle güle otur

Back
X