• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

Gördüğüm en güzel ve en modern evlerden biri.Sıcacık,baktıkça huzur veriyor.Soft,aydınlık,dinlendirici,gözü yoran uyumsuz hiç bir aksesuar yok.Özellikle de de dantel vs...Çok modern,içinde yaşamaya doyulamıyacak bir ev.Mutluluğunuz da eviniz gibi harikaa olsun.

bir doğtaş eviii:))) canm güle güle kullann hepsini,doğtaşın en güzel ve en pahalı modellerini almışsın,çokta güzeller...ben bi ara orda çalıştım,tanıdım hemen,memnunmusun diye sorcaktm?şu antilop derisi koltukların mesela?kullanışlımı?okadr sattım,inşallah dua ederler arkamzdan...:)

mutfak halından memnunmusun acaba leke tutuyormu temizliği kolay mı.ben de mutfağa halı ya da kilim almak istiyorum ama karar veremedim

Bende 3 yıllık evliyim. Ev ve eşyalar konusunda biraz şanssızım... İlk önce kirada oturuyoduk bir kaç ev değiştirdik en sonunda ev sahibi çıkarınca hamileydim ve kayınvalidemlerle beraber oturmaya kara verdk. Çsalıştığım için bakımıkolay olsun ve birikim yapıp ev alırız diye düşündük ama çok kötü günler geçirdim. Psikolojim bozuldu oğlum şimdi 1 yaşında birikim yaptıkmı fazla yapamadık. Neyse benimde bir evim olur inş. ilerde hayırlısı diyorum artık.

canım benim de kendi evim değil zaten ben de kiracıyım çok şükür ev sahibim iyi şimdi tabi zaman gösterir allah hep hayırlısını versin herkese ev sahibi şans meselesi gerçekten inşallah olur senin de evin sabretmek gerekiyor bazen bazı şeyler için en güzeli hayırlısı demekmiş

Gördüğüm en güzel ve en modern evlerden biri.Sıcacık,baktıkça huzur veriyor.Soft,aydınlık,dinlendirici,gözü yoran uyumsuz hiç bir aksesuar yok.Özellikle de de dantel vs...Çok modern,içinde yaşamaya doyulamıyacak bir ev.Mutluluğunuz da eviniz gibi harikaa olsun.

güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım çok sağol elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler dantel koymayı istemedim anneciğimin ördüğü o kadar dantel duruyor şimdi kenarda o kadar da çok ki ama ne yapayım yine de kıyamam hepsi el emeği saklıyorum

bir doğtaş eviii:))) canm güle güle kullann hepsini,doğtaşın en güzel ve en pahalı modellerini almışsın,çokta güzeller...ben bi ara orda çalıştım,tanıdım hemen,memnunmusun diye sorcaktm?şu antilop derisi koltukların mesela?kullanışlımı?okadr sattım,inşallah dua ederler arkamzdan...:)

aaa evet canımm :)) çok teşekkür ederim doğtaştan bütün mobilyalar eşyalardan çok memnunum samsun doğtaştan aldım ben mobilyalarımı tek memnun olmadığım şey de bu.alana kadar çok ilgililerdi aldıktan sonra bitti bir de peşin aldık biz bütün eşyaları montaj ekibi de çok kötüydü yanlış montajlar yaptılar.doğtaşın genel müdürlüğüne bildirince hepsini düzelttiler tabi ama meğer kötü olan samsunmuş mesela bafra doğaş çok iyiymiş bilemedik.eşyalardan çok memnunum çokta severek aldık koltuklardan da memnunum tabi daha yeni ama bir kere çikolata sürülmüştü ufak bir yere misafirim geldiğinde hemen çıktı lekesi inşallah bütün lekeler çıkar :)

Back
X