• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

Çok modern görünümlü çok güzel br evin var. Dekorasyon konusunda çok zevkliymişsin. İkea kataloglarından fırlamış gibi duruyor. Güle güle oturun.

çok teşekkür ederim canım sen de ekle tabi imageshack.com diye bir site var oraya yüklüyosun örneğin bir resmi direct link yazan kısımda resmin linki var
noktalı yere resmin linkini yazıyosun resim çıkıyor tek tek bütün resimleri bu şekilde yüklüyosun yaptığın zaman bana msj at yardımcı olurum ben sana

sağol cnm inşallah yapabilirim en kısa zamanda resimleri çekip eklemeya çalışacağım

çok ama çok beğendim
evin çok güzel
ne kadar kira veriyorsunuz canım
bide yatak odandaki pufu sorucam
nerden ve ne kadara aldın
güle güle oturun hep gülerek...

A aa bu kadar olur,bayılldım bayılldımm salonuna..:31:
güle güle otur arkadaşım,çok güzelmiş evin:70:

Canım öncelikle sağlıkla ve güle güle kullan. Şık ve zevkli döşenmiş.Renkler uyumlu ama sizler gençsiniz biraz daha renk istiyor sanki evde :)) Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin. Sevgiler.

:69:Çok uyumlu ferah bir ev olmuş.Özellikle yatak odandaki halı ve yatak örtüsü özellikle yapılmış gibi duruyor.

Sağlıkla mutlulukla oturun çok hoş ve ferah bir paylaşım alanı olmuş eviniz. Düğün fotoğraflarınızda da sempatik çıkmışsınız . Bu arada buzdolabınızın markası nedır ? Su pınarlı sanırım . Yakın zamanda buzdolabı almayı düşünüyoruz da.

Back
X