Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada mutfak masasının üstündki tuzluklar dikkatimi çekti.
ben de çeyizme aldım morundan.
ayrıca yatak örtünü nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp etmiş olur muyum?
bu arada mutfak masasının üstündki tuzluklar dikkatimi çekti.
ben de çeyizme aldım morundan.
ayrıca yatak örtünü nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp etmiş olur muyum?
merhaba gecekuşu tuzlukların mor rengi benim çeyizimde de var![]()
aaa tesadüfe bakın :)) mor rengini görürsem ben de alıcam hemen :)
plnhsyn ben şu an asker yolu bekliyorum.böyle güzel güzel evleri görünce sabrıma sabır ekleniyo.birgün bizim de olucak böyle evimiz diye.aman elinizdeki nimetin kıymetini bilin kızlar.bi çok insanın en büyük hayali;eşiyle böyle çok beğenerek dizayn ettikleri evi paylaşmak...![]()
canım inanki bana çok haklısın insan her zaman şükretmeli bence.ben de buradaki evlere hep bakıyordum acaba benim de böyle güzel bir evim olacak mı diye tabi herkesin zevki başka önemli olan o evin içindeki huzur ben o yüzden hep şükrederim senin de dediğin gibi kıymetini bilmeliyiz herşeyin ve eminim senin de evin çok güzel olacaktır yeterki sabret
çok doğru söylüyorsun canım.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.daha baya uzun bi süre var gelmesine ama dediğin gibi herşey olur Allah'ın izniyle ama SABIR...
evet canım yeterki hep olumlu düşün ben hep öyle yapıyorum olur elbet vardır bir hayır diyorum :)