Işte sevginin gücü.........

belos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
365
0
55
İŞTE SEVGİNİN GÜCÜ.........

Önce metni okuyun, ardından videoyu seyredin
Oğlu babasına sorar : « Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? »
Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar.
Ve bir maratonu birlikte tamamladılar. Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun yeni bir yarış talebini kabul ediyordu.
Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton.
Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ?
Linke tıklayınız :

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

arkadaşlar seyredince hemmm çokkk mutlu oldummm hemde çokkkk kederlendimm:çok üzgünüm:

çok etkilendim evlat için herşeye katlanıldığının kanıtı bu dur işte.sağol canım emeğine sağlık.

insan bunu seyredince kendi anne babalığını düşünmeden edemiyoooo.......

çok anlamlı bir paylaşım... gerçekten de sevginin gücü budur işte!!

ben de çok duygulandım ya,harika bi paylaşımdı teşekkürler
söylenicek pek bi söz yoksenağlama

bugün çalıştığım salondaki hoca bu videodan bahsetmişti ve merak etmiştim...paylaştığınız için sağolun..a.s.
ağlayarak izledim...hiçbirşey imkansız değil demek ki...
:çok üzgünüm:

beğendiğinize sevindim arkadaşlar beni en çok babanın yüzündeki huzur evladının yüzündeki o mutlulukkk etkilediii:çok üzgünüm:

Tek kelimeyle harika...Teşekkürler

Çok güzel bir paylaşım belos
Sevginin gücü kelimesi ile az gelir buna
Adını koyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…