- Konu Sahibi sedosbilal
-
canım bunun tv ünitesi oturma grubu yemek odası hepsi 8 milyara mal oldu bize halı perde yok tabi dahaalacaksan eğer alfemodan aldım ben ama benim düğün paketiydi ve tv ünitesini biz ekledik umarım faydası olur [/QUOTE
tşk ederim canım bilgi veridğin için
canım bunun tv ünitesi oturma grubu yemek odası hepsi 8 milyara mal oldu bize halı perde yok tabi dahaalacaksan eğer alfemodan aldım ben ama benim düğün paketiydi ve tv ünitesini biz ekledik umarım faydası olur [/QUOTE
tşk ederim canım bilgi veridğin için
rica ederim ne demek umarım faydası olur
cok begendim bence masanın sandalyelerinin böyle olması cok daha güzel hem havalı hem cok sık rengide böyle mi
ewt canım aynen parçalar bu tek fark sadece benim 4 sandalye tv ünitesi herşey dahil tam parça
cok ama cokk sık allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin 4 sandalye daha iyi olmus ama bu model cok güzel rengide öyle cok uyumlu vallahi bayıldım maşallah
ama 4 sandalye yetecek mi bilmiyorum pakette 4 sandalye vardı olmazsa bir ara 2 yada 4tane siyah deri sandalye alayım diyorum hem uyumlu olur hemde ailelerimiz gelince sığarız
olmazsa onuda tamamlarsın zamanla siyah olursa bütünlük olur cokta güzel olurr
yatak odasındansa bunu daha çok beğendim. güle güle kullan markası nedir acaba
güle güle kullan cnm
sedoşşş yine konuşturmuşş zevkini.. çoook güzelllerr tam mobilyalarına göreee güle güleee kullannnnnnn.... allahh mutlulugunuzu daim etsinn
aminnnnnnnn inşallah ...gerçekten ciddi misin ben çok beğendim de yine de fikirlerinizi almak istedim ya :26:yatak odası salon antre hepsi aynı sadece çocuk odası ve mutfak farklı oldu inşallah serilince daha güzel şekillenir ya
hemdee serilincee var yaaa cok cokk güzell olucak cünkü herseyin gerçekten cok şık perdeleri naptın?
perdeler evimin belli olmasını bekliyorum canım onları da ışıltılı alacam pullu mu alsam güzel durur mu sence?zaten 4 gün var seçime ertesi gün belli oluyo inşallah yerimiz bakalım hayırlısı o hafta ev tutulur inşallah perdeleri de çıkarırım aradan:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?