Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nolsun yavrum kimsecikler yok..

bende şafak atsın die bekliorum valla..son 49 dakika..

sen napıon bakalım

evet bebegimm kimse yok hatta varda yok
senin şafak attı kuşumm bekleme gari
ben napıyım evde pinekliyorum akşama kadar

bilmemki saat değişiminden etkilendiler cnm..

ayy dışarda kar çok güzel yaaaaa..keşke bizimkilerde burda olsalardıda romantizm olurdu

şanslı gacısın anam sen

dimi kara yatırırdık agızlarını burunlarını doldururduk sahsen ben yapardım dinlemezdim onu yapma desede

bilmemki saat değişiminden etkilendiler cnm..

ayy dışarda kar çok güzel yaaaaa..keşke bizimkilerde burda olsalardıda romantizm olurdu

Canım ne güzel yagıyor değil mi ya bende onu söledim aşkıma keşke burda olsan oda iç çekti of of

merhaba canım..

bende çağmana verdiler çok iyi oldu

bu çağman necidir ne yapar canım
şarkı mı sölüyordu

İstanbul son 33 yılın en soğuk gününü yaşadı bugün ya
Bııırrrrrrrrrr

Canım ne güzel yagıyor değil mi ya bende onu söledim aşkıma keşke burda olsan oda iç çekti of of

şarkı mı sölüyordu

dans etti yaa acayip bişidi ben beğendim şahsen bide sonra bi kız katıldı dansa üstünde vizon rengi gibi elbise altında beyaz boxer vardı komik görünüyodu ama yaw

şanslı gacısın anam sen

dimi kara yatırırdık agızlarını burunlarını doldururduk sahsen ben yapardım dinlemezdim onu yapma desede

kızzz dikkat et askerinde seni karın içine sokmasın..bak ya ben romantizm diom sen ne dion sadist

şarkı mı sölüyordu

valla öle cnm yaa hep yağar da böle tutmaz yani şimdi onlar yok ya tutası geldi karın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…