• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nolsun yavrum kimsecikler yok..

bende şafak atsın die bekliorum valla..son 49 dakika..:32::32::32:

sen napıon bakalım:8::8::8:

evet bebegimm kimse yok hatta varda yok :27:
senin şafak attı kuşumm bekleme gari :1:
ben napıyım evde pinekliyorum akşama kadar:31:

bilmemki saat değişiminden etkilendiler cnm..:1::1::1:

ayy dışarda kar çok güzel yaaaaa..keşke bizimkilerde burda olsalardıda romantizm olurdu:16::16::16:

şanslı gacısın anam sen :23:

dimi kara yatırırdık agızlarını burunlarını doldururduk sahsen ben yapardım dinlemezdim onu yapma desede :22:

bilmemki saat değişiminden etkilendiler cnm..:1::1::1:

ayy dışarda kar çok güzel yaaaaa..keşke bizimkilerde burda olsalardıda romantizm olurdu:16::16::16:

Canım ne güzel yagıyor değil mi ya bende onu söledim aşkıma keşke burda olsan :31:oda iç çekti of of

merhaba canım..

bende :1: çağmana verdiler çok iyi oldu :52:

bu çağman necidir ne yapar canım :9:
şarkı mı sölüyordu

İstanbul son 33 yılın en soğuk gününü yaşadı bugün ya :52::52::52::52::52::52:
Bııırrrrrrrrrr

Canım ne güzel yagıyor değil mi ya bende onu söledim aşkıma keşke burda olsan :31:oda iç çekti of of

şarkı mı sölüyordu

dans etti yaa acayip bişidi :53: ben beğendim şahsen :9: bide sonra bi kız katıldı dansa üstünde vizon rengi gibi elbise altında beyaz boxer vardı komik görünüyodu ama yaw :9:

şanslı gacısın anam sen :23:

dimi kara yatırırdık agızlarını burunlarını doldururduk sahsen ben yapardım dinlemezdim onu yapma desede :22:

:60::60::60: kızzz dikkat et askerinde seni karın içine sokmasın..bak ya ben romantizm diom sen ne dion sadist:52::52::52:

şarkı mı sölüyordu

valla öle cnm yaa hep yağar da böle tutmaz yani şimdi onlar yok ya tutası geldi karın:31::31::31:

Back