Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim

zeynoooooooooo napıosun kız aşağıdaaaaaaaaaa..listemi hazırlıonnnn

Benimde öyle göze görüken bişeyler yok canım. Bursumdan para ayırıyorumda biraz biraz alıyorum işte. Annemlerde olmazsa hepten evde kalırım zaten

Gelseler iyi olur hani

Naber busecim?
Babannemdeydim canım dün akşam geldim bugun çarşımız var diye

ii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..

Benimde öyle göze görüken bişeyler yok canım. Bursumdan para ayırıyorumda biraz biraz alıyorum işte. Annemlerde olmazsa hepten evde kalırım zaten

Gelseler iyi olur hani

valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..

ama yinede bi çabamız var oda bişey yani

hoşgeldin cnm iiyiz sen nassın?

ay bende istiodum ama benimki izin vermio..şimdi daha ılıman ama bulsam yine yollamazz

benimki dünden razıı neden bilmem dağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu keşke her konuda böyle anlayışlı olsaydı haspam

Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim

hoşgeldin canımm

Selam kızlarrr

ÖZledim sizi yaaa

torrtoooooooooo nerdesin sen yaa sende özlendin bebekim hoşgeldiiin

ii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..

valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..

ama yinede bi çabamız var oda bişey yani
Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo bee(yeşilaycıyım heee)
Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak

Nasılsınız ya bi bana mı geçmiyo günler yoksa sizde de mi aynı durumlar
Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam

hoşgördüm canım saol

Son düzenleme:

oooooo gerçekten hemen razı olmuş ya..

Hoşbulduk canımm
Babannemdeydim tortoooo sorma yaaa net yoktuu kal diyolar bidee dedim net alın önce öyle geliriimm
Nabersinnn?

Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak

kız ağlaşıyomusunuzz camdaaaa

Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam

hoşgördüm canım saol

Sizin için çok zor olsa gerek yaaa
Valla Allah sabırlar versin ..
Aynı evde yasadıgın hayat arkadasını 15 aylık uzaklıga göndermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…