Pazar gününden nefret ediyorum:84:
Masallahhh canımmmm
Safak 2o4
Kızlar Keyiflerr Nasıllll ?
Benim Şafak Bugün 311
Atarsa : 310
yarından itibaren 10 - 9 - 8 -7.. diye şafak sayacağım :124:
veeee 299 olacağım inşaAllah
.
Kızlar Keyiflerr Nasıllll ?
Benim Şafak Bugün 311
Atarsa : 310
yarından itibaren 10 - 9 - 8 -7.. diye şafak sayacağım :124:
veeee 299 olacağım inşaAllah
.
kuzummmmmmmmm maşallahhhhhhhh300leride yiyiosun valla..
Ohh maşallah hemşerime :)
teşekkür ederim canım
Çok Heycanlıyım inan ki.. 299 dan sonra daha hızla geçecek gibi geliyor bakalım
az once senin tickerına baktım da dedim maşallahbende bigün öyle olacakmıyım dedim içimden
.
teşekkür ederim hemşerim
önümdeki hemşerimi hızla takip ediyorum işte bende
.
saol cnm..inan sende bu şafakları görüceksin tatlım..ama 200ler daha bi güzel geçio..
evet buse, şuan 200'lerin hayaliyle yaşıyorum güzel geçeceğini şimdiden hissediyorum..
Et canım et bende takipteyim önümdekileri :)
92/2 lerin yemin törenini bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra benim aşkım yolcuTabi daha Mayısta teslim olcaklar
ooo kızlar yeni topic açılmışş hayırlı olsuuunn
evet buse, şuan 200'lerin hayaliyle yaşıyorum güzel geçeceğini şimdiden hissediyorum..
he ya bende bekliyorum şöyle 92/2 ler 92/3 ler gelsede bende yola çıkış hazırlıgı yapsam yahu
birde onlar geldikçe gerçekten kendi şafağının bittiğini hissedebiliyorsun, şuan kendimi 400'lerde hissediyorum fakat benden çok şafaklı olanlara baktıkça biraz içim ferahlıyorve anlıyorumki şafaklar geçip gidiyor..
.
he ya bende bekliyorum şöyle 92/2 ler 92/3 ler gelsede bende yola çıkış hazırlıgı yapsam yahu
birde onlar geldikçe gerçekten kendi şafağının bittiğini hissedebiliyorsun, şuan kendimi 400'lerde hissediyorum fakat benden çok şafaklı olanlara baktıkça biraz içim ferahlıyorve anlıyorumki şafaklar geçip gidiyor..
.
ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..
ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?