Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıkıldıııııııııııııııııııııııııııım hiçkimsecikler hiçbiyerde yoklar

Bende umutsuz ev kadınlarına bakayım bari

Kızlar Keyiflerr Nasıllll ?

Benim Şafak Bugün 311

Atarsa : 310

yarından itibaren 10 - 9 - 8 -7.. diye şafak sayacağım :124:

veeee 299 olacağım inşaAllah

.

Benim Şafak Bugün 311

.

kuzummmmmmmmm maşallahhhhhhhh 300leride yiyiosun valla..

Benim Şafak Bugün 311

.

Ohh maşallah hemşerime :)

kuzummmmmmmmm maşallahhhhhhhh 300leride yiyiosun valla..

teşekkür ederim canım

Çok Heycanlıyım inan ki.. 299 dan sonra daha hızla geçecek gibi geliyor bakalım

az once senin tickerına baktım da dedim maşallah bende bigün öyle olacakmıyım dedim içimden

.

saol cnm..inan sende bu şafakları görüceksin tatlım..ama 200ler daha bi güzel geçio..

teşekkür ederim hemşerim

önümdeki hemşerimi hızla takip ediyorum işte bende

.

Et canım et bende takipteyim önümdekileri :)
92/2 lerin yemin törenini bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra benim aşkım yolcu Tabi daha Mayısta teslim olcaklar

Son düzenleme:
saol cnm..inan sende bu şafakları görüceksin tatlım..ama 200ler daha bi güzel geçio..

Et canım et bende takipteyim önümdekileri :)
92/2 lerin yemin törenini bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra benim aşkım yolcu Tabi daha Mayısta teslim olcaklar
evet buse, şuan 200'lerin hayaliyle yaşıyorum güzel geçeceğini şimdiden hissediyorum..

he ya bende bekliyorum şöyle 92/2 ler 92/3 ler gelsede bende yola çıkış hazırlıgı yapsam yahu

birde onlar geldikçe gerçekten kendi şafağının bittiğini hissedebiliyorsun, şuan kendimi 400'lerde hissediyorum fakat benden çok şafaklı olanlara baktıkça biraz içim ferahlıyor ve anlıyorumki şafaklar geçip gidiyor..

.

ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..

Esracım bu 200 ler valla gerçekten çok hızlı geçiyor hissetmiyorsun hiç yani bende öyle oldu ... Ama son 1 ay
Evet canım benden çok olanları görünce bende iyi hissediyorum kendimi.

ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..

oh ohh

hadi bakalım birde bakmışız bir akşam vakti seni depüklüyoruz

.

Buseee bende 92/2 leri bekliyorum nasıl hemde varya
O topic açılınca kim bilir nasıl olurum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…