Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay değişik bişeyler paylaşıyım dedim yaa![]()
Güzel olmuş güzelllllay değişik bişeyler paylaşıyım dedim yaa![]()
ben bunıu imzaa yapmakk istedim ammaa dedim damara girmeyekk
ben bunıu imzaa yapmakk istedim ammaa dedim damara girmeyekk
Güzel olmuş güzelllll
İyi yapmışsın kuzum görüpte napıcan her seferinde
Şimdi söyleyin bakayım ne kutlaması bu yahu![]()
Güzel olmuş güzelllll
İyi yapmışsın kuzum görüpte napıcan her seferinde
Şimdi söyleyin bakayım ne kutlaması bu yahu![]()
La ne güzel eğleniyoz nolmuşş sankimmm
aferim sağa yawru iyi etmişin
ay buseyle zeynebin işleri işte bende katılıverem didim![]()
aferim sağa yawru iyi etmişin
ay buseyle zeynebin işleri işte bende katılıverem didim![]()
yaa bizee laf olsun buse ile anlaştık buse 460 ın 6 rakamını bitirmeyi bende 100 lere geçmeyi kutlayalım dedik güyaa ama herzaman ki gibi buse kutlayalım dedi başladı ama şimdi ortalarda yok![]()
Kızlaaaaaarrr bugün mehtap attırmak istiyorum ama yine bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum valla![]()
benim bi arkadaşım var hep gezelim bi yerlerde takılalım diye ayarlamalar yaparız bi kaç kişi böyle ama onla ikimiz plan yaparızz ama o gün gelince o gelemez illa bişey çıkar aynı buse![]()
yaa bizee laf olsun buse ile anlaştık buse 460 ın 6 rakamını bitirmeyi bende 100 lere geçmeyi kutlayalım dedik güyaa ama herzaman ki gibi buse kutlayalım dedi başladı ama şimdi ortalarda yok![]()
Attırma o zaman kuzum nazar değmesin
Doğum günü partısınındede böyle oldu buse yok oldu![]()
La ne güzel eğleniyoz nolmuşş sankimmm
listeyi niye attın erkenden
Kızlaaaaaarrr bugün mehtap attırmak istiyorum ama yine bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum valla![]()
Ozaman benim 1 aya düşmemide kutlamış olalım![]()
Hmmm,söyle bakım mehtap kaçyok kuzum nazardan demedimde iptal olurmuş yine mehtap havada kalır diye dedim ayy allah korusun![]()
eğleniok yawrum ona lafım yokakşam yoktum ya onu attım bugününkini
bence attırmalısın yawruuuu aksilik çıkarsa çıktığı için o utansın sen düşünme![]()