• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne olduki yawrum :26:

ay ne bilim geçen hafta bu hafta için iki çarşı var dedi dün telde yine sordum büyük ihtimal var dedi bugünde yok diyo bide kamerada konuşurken haberlere bakıyomuş bişiler yapıyo işte pek konuştuğu yok bi ara çıktı telimi aradı ben netteyim deyince yine geldi şimdide acıktım diye gitti grip olmuş burunn tutmuyo ordanda tugaya gitcekmiş ne bilim sanırım ben çok ilgi bekliyorum veremiceni bile bile:50:
yada ne bilim göstermesi gerekiyomu sence ilgi? ona söylediğimde bensevgimi özlediğimi hissettiremiyorum diyo e hissettğim zamanlar nasıl hissediyodum off karışık :50:

ay ne bilim geçen hafta bu hafta için iki çarşı var dedi dün telde yine sordum büyük ihtimal var dedi bugünde yok diyo bide kamerada konuşurken haberlere bakıyomuş bişiler yapıyo işte pek konuştuğu yok bi ara çıktı telimi aradı ben netteyim deyince yine geldi şimdide acıktım diye gitti grip olmuş burunn tutmuyo ordanda tugaya gitcekmiş ne bilim sanırım ben çok ilgi bekliyorum veremiceni bile bile:50:
yada ne bilim göstermesi gerekiyomu sence ilgi? ona söylediğimde bensevgimi özlediğimi hissettiremiyorum diyo e hissettğim zamanlar nasıl hissediyodum off karışık :50:

Hiçbir zaman yangına körükle gitmem,yada hem ılımlı tarafından bakmaya çalışırım.

Ne bileyim hep mantıklı bi taraf ararım gerekçeler sunarım.

Ama kusura bakmada ne demek cam açıkken benle ilgilenmiyor haberlere bakıyor felan.Konuşmuyor:19:

Tamam içerde tıkılılar yaşamdan bi haberlerler haber bakmak dediğin nedir ki taş çatlasın 15 dk.

Çok ayıp etmiş eğer anlattığın gibi ise :47:

Buna bende kızdım tamam şu çift çarşı muhabbeti bizdede oldu olacaktı olmuştu vardı yoktu derken yalan oldu.

Hiçbir zaman yangına körükle gitmem,yada hem ılımlı tarafından bakmaya çalışırım.

Ne bileyim hep mantıklı bi taraf ararım gerekçeler sunarım.

Ama kusura bakmada ne demek cam açıkken benle ilgilenmiyor haberlere bakıyor felan.Konuşmuyor:19:

Tamam içerde tıkılılar yaşamdan bi haberlerler haber bakmak dediğin nedir ki taş çatlasın 15 dk.

Çok ayıp etmiş eğer anlattığın gibi ise :47:

Buna bende kızdım tamam şu çift çarşı muhabbeti bizdede oldu olacaktı olmuştu vardı yoktu derken yalan oldu.

öyle işte yawrum ya sıkıldım bende her lafında bişey arıyorum haliylee oda bana böyle davranma falan diyo alttan alıyorum falan ama ne bilim neyse olur böyle şeyler ya çarşı olmasa daha iyi valla :37:

Sözlüğe baktımm mamak 28. mekanize piyade tugayı (barış gücü) gideği yer. öyle yorumlar yazmışlarrr

Ordaki yorumlara takılma kuzum sen.

Ylan yanlış yazıyolar :20:

Bende netten bakmıştım Kütahya ya güya çok rahat yer aman aman oraya sadece torpilliler gider,oraya gidene senın paşa tanıdığın mı var da kütahyaya düştün derler vss vss

Böyle yüzlerce yorum okudum.
Öyle bi anlattılarki benim bile gidesim geldi:1:

Ama Kütahyaya bi gittik anyayla konyayı gördük.:53:

Anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi halada sürünüyoruz.:50:

O yüzden kesinlikle inanma orda yazılanlara.

Ne okuyup sevin ne okuyup üzül:128:

Dua et komutanı iyi olsun Komutan iyi ise Hakkari bile olsa gittiği yer ondan rahatı yok

Komutan kötü ise Burnunun dibindede olsa çok zorluk çekersiniz:50:

http://forum.donanimhaber.com/m_19574008/mpage_5/key_/tm.htm

zeyno şurada yazılanlara bak 6 sayfa var tek 1 güzel yorumm yokk yaa askerlik yapılabilecek en kötü yermiş. yemekleri asker yapıyormuş yemekhaneye gitmek icin 2 km yürüyormuşsun dağın tepesinde cok soguk bir yermiş neler nelerr yazıyo

antalyada ise yemek şirketten geliyor ceşit ceşit yemekler tatlısına profiterolüne kadar komutanlar iyi espirili küfür azar yok birde şimdi gideceğii yere bakk :(

http://forum.donanimhaber.com/m_19574008/mpage_5/key_/tm.htm

zeyno şurada yazılanlara bak 6 sayfa var tek 1 güzel yorumm yokk yaa askerlik yapılabilecek en kötü yermiş. yemekleri asker yapıyormuş yemekhaneye gitmek icin 2 km yürüyormuşsun dağın tepesinde cok soguk bir yermiş neler nelerr yazıyo

antalyada ise yemek şirketten geliyor ceşit ceşit yemekler tatlısına profiterolüne kadar komutanlar iyi espirili küfür azar yok birde şimdi gideceğii yere bakk :(

Kuzum üStteki yazdığımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
Nette yazılanlara itibar etme.
Gidince neyin ne olduğunu göreceksin.
Çokta araştırma kafan karışır.
Herkes kendine göre yorumlamış.
Güya Kütahyada askerlik yapılabilecek en güzel yer en rahat yerdi hep öyle yazılıyordu
Anca torpilliler gidermiş ünlüler bile orda yaparmış çok rahatmış çok iyimiş hep böyle okudum bi sevindim bi sevindim anlatamam
Ama yazılanların hiç biri olmadı canımıza okudu.
Ne yemek konusu ne rahatlık konusu sürün babam sürün.
Sende burda kötü demelerine takılma.
Tersi çıkar sen bile şaşrırsın.

Bir gün girmedim topiğimiz değişmiş..
Yeni topiğimiz hayırlısı olsun kızlarr.
Tickerim 1 ayada düşmüşşşşş,
inşallah 59 gün sonra hürgeneral olarak devam edicem buraya :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben varım ya canıımm arada gidip gelsemde :D

Eh evet arada gidip gelsende :9:

Bir gün girmedim topiğimiz değişmiş..
Yeni topiğimiz hayırlısı olsun kızlarr.
Tickerim 1 ayada düşmüşşşşş,
inşallah 59 gün sonra hürgeneral olarak devam edicem buraya :16:

Deemekki ecem senın bu varsayımını ele alrısak 10 gün girmesen site toptan değişim sağlıcak :53:

Değişimdeki tek engelimiz senmişsin :19:

Beyin error :27:

maşallah:nazar::nazar::nazar:

bende 3lleme yaptım tickerda..:60::60::60:

Hehee 3..3...3.. gibidon bacım :nazar:

maşallah:nazar::nazar::nazar:

bende 3lleme yaptım tickerda..:60::60::60:

Sağol canım sanada maşallah süper görünüyor tickerin :16:

Deemekki ecem senın bu varsayımını ele alrısak 10 gün girmesen site toptan değişim sağlıcak :53:

Kızım seni döverimmm :45:
Girmem bir daha görürsünnnnnnnn:33::33:

valla gidioz bakalım Allahın izniyle güneş bizede doğacak zeynommmmmmmmmmm:32::32::32:

Back