Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

normalde de yazılarım iyidir sadece içimden gelsin bu halde bakalım onu da orda üzmek istemiyorum aslında özlemimi yazıp bakalım

ay bu akşam kayınvalidemler gelcekmiş stres sardı yine beni

benim mektuplarım çok damar oldu vallaha bende kötü etmiyim aşkımı orlardaa:26:
niye stres yapıyon kıss samimi değilmisiniz zati.. benim artık annemlerden bi farkı yok öncelerde bende çekiniyodum ama artık onlarda benim 2.ailem

Güzel söze ne denir duygum

nasılsın nerelerdesin sen bakim

yazılar karışıyo mu ne
burdayım tatlım alttan alttan takip ediyorum sizi
naber burcum nasıl gidiyor özgürlük

bu sözü okuduğumda yuh dedim biri beni anlatmış sanki
o kadar etkilendim sizinlen paylaşayım istedim
dyguuuuuum nerdesin sen yaaaa
burdayııııııııııımmmmmmmmmm
naber tatlım nasılsın
kızlar sıze bısey dıyım dun piere cardinın ıç çamasır katalogu gectı elıme bırtane kırmızı jartıyer takım ve string camasır alsım super bısı ayyy
uuu kesin görmüşümdür pierre cardin i sıkı taki ederim ben
al al ben zamanı gelsin de neler alıcam bak

kız çekinmek değil iyidir kayınvalidem ama annem yok bu akşam babaannem hastaydı onu ziyarete gelecekler inşallah bakalım ya ne bileyim heycan yapıyorum işte

kızlar sıze bısey dıyım dun piere cardinın ıç çamasır katalogu gectı elıme bırtane kırmızı jartıyer takım ve string camasır alsım super bısı ayyy

bende kırmızı hastasıyımmm..çeyizimdeki geceliklerim hep kırmızı siyahh ben öyle bir takım gelinlik içine giymek için beğendimmm...
Hemen al hem evlisin süper olur.

ben eveli günden sinyallerini verdim topic 10.000'e doğru gidiyor diye
10.000 olunca haber verin tekrar dediydi Kayzen bey

kız sen nickini gene mi değiştirdin?

uuu kesin görmüşümdür pierre cardin i sıkı taki ederim ben
al al ben zamanı gelsin de neler alıcam bak [/QUOTE]

ayyy kız ınsan hepsını alası gelıo cook manyak seyler var

bende kırmızı hastasıyımmm..çeyizimdeki geceliklerim hep kırmızı siyahh ben öyle bir takım gelinlik içine giymek için beğendimmm...
Hemen al hem evlisin süper olur.

kız kırmızı deme bende sözlükler beyaz olur ya ben gittim geceliği kırmızı aldım annem beni oyacaktı az daha

ama ne yapayım al beni al beni diye karşımda duruyordu

herkese slm kızlar size bi bakayım dedim geçmişi oku oku bitmedisonunda geldim..moraller nasıl??
susum doğum günn kutlu olsun..bu doğum günnde de biz yanındayız bakbirlikte atlatıcaz inş
10.000 devirdik he topik coştu

hiç konuşamıyoruz yaa nağpıosun öle gizli takiptesin bizi :) iyilik tatlım şafak oldu 88 ama nişanlım şimdiden sıkıştı, depresif bi hava var bakalım nolucak senden naber nası gidio?

uçuyoruuuuzzzz sayfalar pırpır gidiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…