Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

onun psikoloji askere gitmeden önceki gibi değil şuan
bıraktığı ortama tekrar alışmaya çalışıyor
olmadık bişiden alınganlık yapabilir,aniden sinirlenebilir
yani bu kişiden kişiye göre değişir ama ortalama bunlar hep görülüyor
5 adet kuzen ve 1 adet nişanlımı askere göndermiş biri olarak konuşuyorum
6.kuzende bayramdan sora gidicek kısmetse

Bugün şükür çok iyiyim canımm gece nişanlımla 3saatten fazla konuştuk ondan moralim 10numaraa
senden naber cnm?

oh oh maşallah ne güsel ya
çavuş olmadan önce bizde konuşuyoduk
ama şimdi 11e doğru ancak arıyor
en fazla yarım saat konuşabiliyoruz bunada şükür

Bugün şükür çok iyiyim canımm gece nişanlımla 3saatten fazla konuştuk ondan moralim 10numaraa
senden naber cnm?

iyilik canım benden de dün doktorumla konuştum yeniden mide ilacına başladım, daha iyim bugün, reflüden kaynaklanıyomuş demekki geçen günlerdeki bulantılarım
oohh maşşallah, bizde konuşma açısından bi gelişme yok maalesef

ııyy sinir oluyorum iş yerindeki patavatsız insanlara, arada benim de başıma geliyo canım takarım ben de bütün gün gergin gergin otururum :26:

saol cannıııım, bitiyo galiba yaaa inanamıyorum ama etrafımdakiler hala çok var diyolar ama bana çok az kalmış gibi geliyo sanırım size de çünkü bi ben biliyorum neler yaşadığımızı bi de sizler

günaydııın kızlarrrr şafağımm 03 afyon

günaydın mehabbetiiiimmmmm bitti yaaa süper

günaydııın kızlarrrr şafağımm 03 afyon

günaydın çılgın şafakçı

nişanlımıda çavuş yapmaya çalışıyolarmış ama çavuş olursam şimdikinden dahada yoğun olurum diyo. şimdi bile işleri çok yoğunlaştı :26:

Benim nişanlımıda komutanı çavuş yapalım seni demiş istemiyorr. Aşkım çok yoğun olur sorumluluğum artar. Böyle çok iyi diyor.. Çok Şükürr...

ahh ahhh benimkini de çavuş yaptıklarından beri koptuk işte Edacım, haftada 1-2 ancak konuşabiliyoruz, ne kadar geç olsa o kadar iyi sanırım, ben 3 ay kaldı diye sabrediyorum ama daha önceden çavuş olsaydı delirirdim

onlar biraz daha sabırsız oluyolar
hem ailesine hem sevdiğine kavuşma isteği büyüyo içlerinde
ben hiç bişi yollamadım ona.
arada yanına gittiğmizde bikaç resmimizden çıkarttım,bide knd resimlerimden çıkartttım
çok çabuk duygusala bağlıyoruz biz olayı
ilk gittiğimizde çok kısa bi not yazmıştım resimlerin arasına koymuştum
bütün gece ağlamış. o son oldu. uzun bi süre özledim kelimesi bile geçmedi
ben çok istedim hediyeler paketler hazırlayayım yollayayım
ama baştan söledi hiç bişi yapma üzülürüm dayanamam dedi
öle böle geçirdik zamanı işte

Wauwwwwwwwwwwwww şafağın süperrrrrrrrr...
Günaydın bu aradaa

teşekkürler kızlarrr darısı tez vakitte sizlerin başına inşşşş

ya bnm askerımde ben ona ufacık bı mektup yolıyım aglıyarak arıo benı

günaydın çılgın şafakçı
nişanlımıda çavuş yapmaya çalışıyolarmış ama çavuş olursam şimdikinden dahada yoğun olurum diyo. şimdi bile işleri çok yoğunlaştı :26:

Benim nişanlımıda komutanı çavuş yapalım seni demiş istemiyorr. Aşkım çok yoğun olur sorumluluğum artar. Böyle çok iyi diyor.. Çok Şükürr...

yılbaşından beri hep belliydi komutan çavuş olcan çavuş olcan diyip duruyodu
bizimkiler karakolda oldğndan çok işleri olmuyo
cezaevine vs asker geti götür işleri yapıyodu
ve bnmki gündüz uykusunu çok seviyo
gece ayakta gündüz uykuda olması iyisine geldi

doğrudur canım aman takmıyorum nisanım alışsın ortamına gelsin bulsn beni
heyy maşallah nisancım yani

dimi ya üzme kndni gelir bulur o seni

biz de resim konusunda anlaştık, kötü olurum dayanamam görünce, hayal etmek daha kolay oluyo dedi, resim hiç yollamadım ama istedikleri olmuştu bi kere koli yaptım çay kahve şampuan diş macunu diş fırçası falan yolladım, o zaman bişey olmamıştı, mutlu olmuştu aldığında onları.. bizim hiç görüşebilme imkanımız olmadı dağıtım izninden beri, bizim de gidemeyeceğimiz bi yerde, çarşısı da yok internetei de yok o yüzden baya zorlanıyoruz canım.. sabrı kalmadı artık sıkıntının son raddesinde, kargo da 1 ayda gidiyo zaten, 2 ay kala alıcak şimdi yollasam, ben de bi kazak yada polar alıcam, içine de not koyucam tezkereyi alıp gelirken giysin die, moral olur diye düşündüm inşallah olur

ee ya üzülsemde hiçbişey değişmicekki bıraktım kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…