- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.681
selam susu hoşgeldinnn
şeyy bir kere gelmiştik zatenn aşkımlaaabalayına da inşallah olurrr ohhh canım şimdi askerinin keyfine diyecek yoktur..inşallah daha da rahatlar zamanki öle olucaktırr ayyyyy YEDİ GÜN benim dimiii
canım sizin de bitirmeye ne kaldıki zaten
nbr canım nasılsın
İyi akşamlar kızlar bu akşam benle kimse konuşmadı zaten
iyidir canım yaa.bi an önce sizi tepüklesek die bekliyorumsıra bizlere gelcek ya.sen nasılsın?
canım ben diyanette eğitmenim.meslektaş sayılırız tabii.ee senin de az kalmış.aynı şehirde olsak bizim bebişi de sana gönderirdik
incim gelmiş hoşgelmiş.kim konuşmamış bakim onunla
sarılalem bende cocuk gelısımı mezunuyum
kaç puanla girmiştin canım eskı sısteme göre çok yüksek ya puanlar??
eee kaçamaksız olur mu hiç
inşallah rahatlar canım yaa.ağzın kulaklarındadır şimdi senin
DEVREM SAMETSEVGİMMMM SENİ LİSTEMDEN ASKER KOCİŞİNİN KUCAĞINA DOĞRU DEPÜKLÜYORUMMMM
RABBİM HİÇ AYIRMASIN İNŞ
susucm seni biliyodum ama sarılalennde aynı bölümden olduğunu bilmiyodum benimde çocuk gelişimi kızlar..aynen acayip yüksek hemde
sarılalem bende cocuk gelısımı mezunuyum
kaç puanla girmiştin canım eskı sısteme göre çok yüksek ya puanlar??
susucm seni biliyodum ama sarılalennde aynı bölümden olduğunu bilmiyodum benimde çocuk gelişimi kızlar..aynen acayip yüksek hemde
ek puanlı oldugumuz halde puanım yetmedi bu sene okul öncesine okumayı cok ısterdım ama:26:
kızlar ben çocuk gelişimi mezunu değilim.lisede sayısal okumuştum hattaortak alandan girdim ben 4.sınıftayım şimdi okul öncesi öğretmenliği okuyorumm.4 sene önce 340 puanla girmiştim.çok yüksekti o zaman için ama şimdi ne durumda bilmiorum açıkcası..kpssde puanlar baya düşük okul öncesi o yüzden tercih edilio
kısmet canımm ben sayısall bölümler istiodum ama ea puanım çok yüksek gelince değerlendirimm dedimmokul öncesi hakkında hiç bir fikrim yoktu buraya gelince öğrendim ama çok mutluyummm güzel bir alan gerçektenn..tekrar denemelisin bence susum
zonguldak'a beklerim canım seve seveeeiyidir canım yaa.bi an önce sizi tepüklesek die bekliyorumsıra bizlere gelcek ya.sen nasılsın?
canım ben diyanette eğitmenim.meslektaş sayılırız tabii.ee senin de az kalmış.aynı şehirde olsak bizim bebişi de sana gönderirdik
incim gelmiş hoşgelmiş.kim konuşmamış bakim onunla
kısmet canımm ben sayısall bölümler istiodum ama ea puanım çok yüksek gelince değerlendirimm dedimmokul öncesi hakkında hiç bir fikrim yoktu buraya gelince öğrendim ama çok mutluyummm güzel bir alan gerçektenn..tekrar denemelisin bence susum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?