iste okurken bile sizi gülümsetebilecek 40madde

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
Sürekli formüller üreten bilimadamları, sonunda mutluluğun sırrını çözdü.

İşte okurken bile sizi gülümsetecek 40 madde:

Kendinize 'Hayatın anlamıyım' deyin, ışığı takip edin, kaybedebileceğinizi unutmayın, hedefler koyun, 'dostum' deyin, olumlu düşünün, gerçekçi olun, evrenin büyük kendinizin küçük olduğunu bilin, öğrenmenin sonu olmadığını bilin, 'seni seviyorum' deyin, kendinize inanın, kendinize inanırken abartmayın, dertlere göğüs gerin, yaşlanmaktan korkmayın, tembellik etmeyin, meyve yiyin, inatçı olmayın, işinizi sevin, vicdanlı olun, üzüntülerin biteceğini bilin, birçok şeyi dert etmeyin, mutluluklarınızı not edin, müzik dinleyin, seks yapın, inançlı olun, cesur olun, iyilik yapın, para biriktirin, paranın esiri olmayın, hafızanızı koruyun, dik durun, eve iş götürmeyin, zamanı doğru kullanın, aşk evliliği yapın, yeni yerler keşfedin, geçmişinizi hatırlayın, çiçekleri koklayın, sinirlerinize hakim olun, arkadaşlarınızla ortak çalışın.

* Bilimadamlarına göre; Buda ve Mevlana gibi insanlar mutluluğun sırrını çoktan çözdü. Uzmanlar, "İnanan ve ruhuna sarılan insanlar, diğerlerinden daha huzurlu ve mutlu oluyor. Bu nedenle içinize dönün ve bol bol dua edin" tavsiyesinde bulundu.

* Dünya nüfusunun yüzde 90'ı gibi ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler de 'deniz kenarında' olunca mutlu olduğunu söylüyor. "En büyük mutluluk kaynaklarından biri de müzik dinlemek" diyen uzmanlar, "Sahilde müzik dinleyin" diyor.

Yazıyı okuduktan sonra mutluluğun yolunu bulabildinizmi ?

hayat ayrıntılarda gizlidir :1rolleyes:
Gerçektende doğru bir söz bence.
Denizin kenarında hafif bir müzik eşliğinde sevdiceğinizin yanında olmak kadar mutluluk verecek baska ne olur ki :asigim:

ben zaten hep müziklerim orkestra amiriyim(şefiyim) hergün müzik gerçekten büyük mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…