• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte o güzel günden (düğünümden) kareler dış çekim yaptık çok güzeldii

biz de hem sözümüzde hem nişanımızda dış mekan cekim yapmıstık gercekten cok eglenceli geciyor

mutlulugunuz daim olsun insallah!!!

canimmmm cok güzel olmussunnnn Allahim mutlulugu o gülüsü eksik etmesin yüzündennn evinizde mutluluk huzurdan asktan baska birsey olmasinnn l´kötü gözlerden fitne fesatlardan uzak olursunuz insallah amiiiin:71:

canimmmm cok güzel olmussunnnn Allahim mutlulugu o gülüsü eksik etmesin yüzündennn evinizde mutluluk huzurdan asktan baska birsey olmasinnn l´kötü gözlerden fitne fesatlardan uzak olursunuz insallah amiiiin:71:

inşallah inşallah aminnnnnnnnnn çok tşk ederim allah herkesi yuvasında mutlu etsinnnnn

Allah mesut etsin canım:nazar:Saç rengin çok güzelmiş öğrenebilirmiyim hangi renk olduğunu ve boya yapmadan önceki zemin rengini?
Teşekkür ederim şimdiden:16:

Allah nazardan :nazar: korusun
saclariniz, gelinliginiz fotodaki pozlar o kadar güzel olmuski
masal gibi...mutluluklar

Allah mesut etsin canım:nazar:Saç rengin çok güzelmiş öğrenebilirmiyim hangi renk olduğunu ve boya yapmadan önceki zemin rengini?
Teşekkür ederim şimdiden:16:

amin.. :nazar::nazar:çok tşk ederim canım saç rengim açık kahverengiydi. boya yapmadan önce ben kuaföre bakır kahve dedim ama böyle bir renk çıktı ortaya çokda beğendim güzel olmuştu rica ederim ne demek ama kuaför hangi renkleri karıştırdı tam bilmiyorum bu renk bakır kahve değil sanırım değişik bişey oldu bende anlamadım :S

Allah nazardan :nazar: korusun
saclariniz, gelinliginiz fotodaki pozlar o kadar güzel olmuski
masal gibi...mutluluklar

:nazar::nazar: aminnnnn. masal gibi bir günden geriye kalanlar bunlar işte. çok güzel birgün tüm bekarların yaşaması gereken bir gün allah herkese nasip etsin çok tşk ederimmmmm :71:

Back