• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte o güzel günden (düğünümden) kareler dış çekim yaptık çok güzeldii

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
$asasasasas.jpg çok güzel bir gün allah herkese nasip etsin:nazar::nazar::nazar:
$işişişişişi.jpg
$fgdxgdsgdfgfdg.jpg
$ghfghfhghhghgh.jpg
devamı gelecek

çok güzel çıkmışsınız .. mutluluklar diliyorum :69:

yüzünüzü pek göremiyoruz ama gülümsemeniz ne kadar mutlu olduğunuzu gösteriyor. devamını diliyorum, hep böyle mutlu kalın..

saçlar süper olmuşşş yaaa bittim... gelinlikte çok güzel mutluluklar dilerim

Allah mutluluğunu daim etsin,çok yakışmışsınız birbirinize.Çok tatlı olmuşsun.Saçlarına ben de bayıldım :3:

Mutluluklar dilerim...Saçlar gerçekten şahane,renginede bittim.Gelinlikte çok yakışmış,maaşallah:54:

:nazar:maşaallah allah nazarlardan saklasın.mekan seçimi güzel.yüzleriniz görünmüyor ama hissettiiğim kadarıyla enişte ile çok yakışmışsınız.yüzünüz görünmediği halde çok güzel bir gelin olduğunuz belli.allah bie yastıkta kocatsın.mutluluklar:nazar:

:nazar:maşaallah allah nazarlardan saklasın.mekan seçimi güzel.yüzleriniz görünmüyor ama hissettiiğim kadarıyla enişte ile çok yakışmışsınız.yüzünüz görünmediği halde çok güzel bir gelin olduğunuz belli.allah bie yastıkta kocatsın.mutluluklar:nazar:

AMİNNN.. ÇOK TŞK EDERİM O GÜZEL GÜNÜ BURADAKİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞMAK İSTEDİM AMİNN AMİNN ALLAH HERKESE ÖYLE GÜZEL BİRGÜN NASİP ETSİN:nazar::nazar::nazar:

Back