işte nihayet karar verip bastırdığımız davetiyemiz

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298

Burada sizlere sorup ankette yaptırmıştım karar aşamasındaa.s fikir veren herkese çok teşekkürler. Zaten genel olarak 2davetiye arasında kalmıştım ve site içinde de o 2 davetiye arasında kalındı :smiley-cool: Ama her zaman olduğu gibi ben ağır olan modeli seçtim bakalım sizde beğenecekmisiniz hem davetiyeyi hem kendi yazdığımız metnini.buyrunnnnnnnnn
Birbirimizde bulduk sevgiyi,güveni,
Birlikte kurduk tüm hayallerimizi.
Bu hayallerimizin ilk gerçeği Nişan törenimizde
Aramızda görmek isteriz sizleri
.

Son düzenleme:
Fotoğraflar çok küçük olmasına rağmen oldukça şık olduğu belli. Daha büyük fotoğraf koyabilirsen sevinirim.

güzel duruyor. allah tamamına erdirsin. güzel heyecanlar bunlar..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Evet fotoğrafların küçük olduğunu bliyorumda büyük resim nasıl ekleniyor onu bilmiyorum. tarif ederseniz büyük eklim

arkadasım cokhos bı davetıye allah ıcıne sındırsın ıns.ben bı sey sorcaktım ne kadara mal oldu bu davetıye merak ettım de.:1rolleyes:

hepinize teşekkürler. candyx 100 tanesi136TL cnm. ve ister 50tane bastır ister 500tane kaç tane olursa olsun 40TLde baskı parası veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…