Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İşte Melek Yüzlüm Ülkü Nisaaa

maşallah çok tatlı Allah nazarlardan korusun... analı babalı büyüsün minik kuzucuk inşallah..

aybukecim maşşallah kzına çok tatlı ülkü nisa hanım allah uzun sağlıklı ömürler versin güle güle büyütün canım

Canım Allah bebeğine uzun uzun ömürler versin. Sanada geçmiş olsun. İnşaallah bebişinle güzel yıllar geçirirsin.

aybükecim maşallah ülkü nisana çok tatlı annesi Allah nazarlardan korusun sağlıcakla büyür inşallah hep mutlu, huzurlu, umutlu... olmanız dileğiyle

maşallah çok tatlı . Allah nazarlardan saklasın .. hayırlısıyla büyüt bebeğini .bizde yaşarız insallah bu mutluluğu .

ooooooooooy maşallah yumuş yumuş elleri ısırırım kıyamam yarabbim çok tatlşı güle güle büyüt bebeğini canım

maşallah ona ne tatlı yaa güle güle büyüt bebeğini işallah aybükecim
yaa biz senle aynıydık bende önce davrandın benimde erken doğum riskim var güya ama hala beklemedeyim hep kasılma sancı var ama doğurcak kadar olmadı hadi hayırlısı bugün dr a gitcez bakalım ne dicek öpüyorum ikinizide :))

masallah Allah bagislasin, cok guzel bir kiz, cok canlar yakacak:sm_cool: darisi basimiza, benimde az kaldi hayirlisiyla oglusumu bir kucagima alsaydim

Allah nazarlardan saklasın Sağlıkla, sıhhatle analı babalı büyüsün inşallah

allah nazarlardan saklasın çok güsell maşşaalllaahhhh...darısı başımıza bizde tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhh....

maşallah Allah nazarlardan saklasın.

kızlaaaaaarrr süpersiniiizzzzzz

o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gözlerim doldu kalbim hızlı hızlı çarptı sayenizde

öncelikle bebek sahip olmayı çok çok isteyenlere ama henüz sahip olamayanlara Allah inşallah sizlere de bu özel duyguyu tattırırı, Allah yardımcınız olsun,

diğer yandan hala hamile ve doğumu bekleyen annelere sesleniyorum, inanın anne karnında onu çok sevdiğimi düşünüyordum, oysa onu kucağıma aldığımda yaşadığım duyguyu tarif etmem imkansız, onun melek kokusunu unutmam imkansız, umarım sizlerde sağlıklı bir şekilde alırsınız meleksleriniz kollarınıza ve ben de sizlere yazarım yorumlarımı

sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız, moral depomsunuz

saglıkla buyusun melegınız :asigim:
Allah nazarlardan saklsın sıze bagıslasın yavrunuzu

sankii halaa dahaa annee karnındaymışş gibii duruşlarıı
allahh sağlıklıı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…