• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte köşe takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Bahriye1

zeytin gözlü kızım
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
144
0
46
İstanbul
$plus-kose-takimi.webp
bügün hayırlısı ile siparişi verdim aynen bu olucak kısmetse

çok hoş ..güle güle kullan nerden aldın fiyatınıda söyleyebilirmisin acaba?
bende köşe takımı düşünüyorumda mor renkli...

çok hoş ..güle güle kullan nerden aldın fiyatınıda söyleyebilirmisin acaba?
bende köşe takımı düşünüyorumda mor renkli...

ben peşin 1650 ye aldım taksitli fiyatı 2000 di ladin diye bi marka internette sitesinde bayileri var ben kendi bulunduğum yerden aldım

çok sağolun bakalım kılıfları neyin çıkarılıp yıkanıyo kumaşıda su geçirmez kadifemsi bişey 20 güne gelicek inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum

kaç zamandır kafam bulanmıştı nasıl bişey alayım diye bunu aldığım gün maskoyada gittim çok daha kalitesiz ürünlere dünya para dediler yani gene tilki misali döndüm dolaştım kendi semtimden aldım umarım iyi bi seçim yapmışımdır ve memnun kalırım

Cok guzel secim, bende evlenirien gidip koltuk takimi aldim, keske kose takimi tercih etseydim diyirum. Gule gule kullanin.

Konu icerik nedeniyle "Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu" basligina tasinmistir.
Bilginize.

canım güle güle kullan çok şık!benim oturma odamda köşe koltuk var yataş boggiie çok çok rahat acı kahve rengi..inanılmaz rahat köşe koltuk düşünenelere tavsiye ederim..:34:

teşekkür ederim fotoğrafta siyah gibi duruyo ama buda acı kahveye yakın biraz daha koyu benim salonum yok oturma odasınıda hem biraz rahat olmasını hemde şık olmasını istediğim için bunu tercih ettim

Son düzenleme:
Çok güzel, güle güle kullan.Benim de salon takımım siyah beyaz.Siyah kısımların temizliği çok zor oluyor ama siyahla beyazın mükemmel uyumuna sahip olmak için deger diyorum.:9:

Back
X