• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste kizlar yeni mutfagim ve yatak odam

özellikle mutfağınıza bayıldım mumluklar çok şirinmiş güle güle oturun:nazar:

Selam Rabbim evinizde huzur icinde oturmayi nasip etsin ins Evin cooook ferah olmus tabiki en tatli yakisiklin maasallah Allahim hayirli uzun omurler versin.
Sanirim mutfagin nolte gule gule kullan Almanyanin neresi canim?

Selam Rabbim evinizde huzur icinde oturmayi nasip etsin ins Evin cooook ferah olmus tabiki en tatli yakisiklin maasallah Allahim hayirli uzun omurler versin.
Sanirim mutfagin nolte gule gule kullan Almanyanin neresi canim?

cok tsk ederim canm :34: duisburgdanim,sanirim sende almanyadansin..
bu arada markasi nobilia-siemens

özellikle bebeğinle olan fotolara bayıldım bende bebeğim dünaya gelsin böyle güzel pozlar vermek için sabırsızlanıyorum :) Allahım hayırlı ömür versin güzel evinizde güzel günlerde oturmanız dileğiyle

tsk ederim canim
az kalmis kucagina almana,Rabbim sag salim almayi nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

güle güle oturun..

saol canim :34:

hepsi çok güzel ama mutfagın daha bi güzel harıka duruyor güle güle otur canım

Rabbim geçim versin tatlım mutfağına bayıldım çok güzel olmuş :)

mutfağın çok güzel ama yatak odanı çok demode bulduğumu söylemeden edemeyeceğim.. bebişin fotoları çok güzel ama geriye kalan aynalar, çiçek, hele o seni seviyorum battaniyesi nasıl demeliyim demode bence yaa biraz modernleştirmen lazım odanı :34: sevgilerr :16:

mutfağın çok güzel ama yatak odanı çok demode bulduğumu söylemeden edemeyeceğim.. bebişin fotoları çok güzel ama geriye kalan aynalar, çiçek, hele o seni seviyorum battaniyesi nasıl demeliyim demode bence yaa biraz modernleştirmen lazım odanı :34: sevgilerr :16:

Tsk ederim canm
Evet battaniye falan bayaa demode tr ye gidince almayi planliyodum ama su an komple evi degistirdik
O yuzden beklemedeyim..
Bu arada ikinci oglumu bekliyorum evle ugrascak hic vaktim yok

özellikle Bebeğinizin olduğu fotoğrafçerçevesine bayıldıımmmmmmmmm :)
çok güzel güle güle oturun

Back
X