• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste kizlar yeni mutfagim ve yatak odam

eclin

Yigit Kerimim
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
331
3
46
Almanya
$IMG_0989.webp$IMG_0994.webp$IMG_0993.webp$IMG_0992.webp$IMG_0991.webp$IMG_0990.webp$IMG_0985.webp$IMG_0986.webp$IMG_0987.webp$IMG_0988.webp

Eklentiler

• $IMG_0984.webp
    $IMG_0984.webp
    20 KB · Görüntüleme: 660
  • $IMG_0995.webp
    $IMG_0995.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 752
  • $IMG_0996.webp
    $IMG_0996.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 764
  • $IMG_0999.webp
    $IMG_0999.webp
    34 KB · Görüntüleme: 725
  • $IMG_1000.webp
    $IMG_1000.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 665
Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: gve
çok ferah içim açıldı valla Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin bu arada bebiş harika yaa yerim onu ben...

mutfağı görelim şimdide:)

bu arada kizlar dügün fotografimizin oldugu cerceveler kahverengiydi beyaza boyadim ve etrafina tas yapistirdim :1:
ve ayni sekilde oglumun fotograflarindaki taslaridA KENDIM yapistirdim :34:
mutfagimdaki 2 tane cercevemede yapistirdim :34:
tas hastasiyimda biraz :2:
bi arada diger odalarimin fotosunu koyacam ilk firsatta
hee bide yatak odamdaki isiklandirmayi,mutfagimdaki isiklandirmayi kendim yaptim ;)

Son düzenleme:
cok güzel canim yatak odan mutfagin, oglisinde coook tatli Allah bagislasin masaAllah hayirli uzun ömürler nasip etsin yurtdisindamisin canim sen

Yatak odanı ve mutfağını çok beğendim ama özllikle bebeğini çooook sevdim allahım bu ne masumluk öyle çok tatlı allah bağışlasın size komodin üzerine resim yapıştırmışsın onu nasıl yaptınız bu fikri çok sevdim de güle güle otur evnde canım herşeyin güzel en kısa zamanda diğer odalarınıda görmek isteriz

cok güzel canim yatak odan mutfagin, oglisinde coook tatli Allah bagislasin masaAllah hayirli uzun ömürler nasip etsin yurtdisindamisin canim sen

cok saol canim,aminnn cümlemizin evlatlarini InsaAllah
evet canim almanyadanim..

Yatak odanı ve mutfağını çok beğendim ama özllikle bebeğini çooook sevdim allahım bu ne masumluk öyle çok tatlı allah bağışlasın size komodin üzerine resim yapıştırmışsın onu nasıl yaptınız bu fikri çok sevdim de güle güle otur evnde canım herşeyin güzel en kısa zamanda diğer odalarınıda görmek isteriz

cok tsk ederiz :34:
bas ucumda isiklari hep oglum kirinca,ikea yaya gitmistik,ordan aldim cerceveleri,icinede led isik koyup bas ucumuza vidalattim :34:
simdi isiklarima dokunamiyo :1:
hem fotograf hem isik olarak kullaniyoz :34: evime gelen herkes cok begendi
Türkiyeye gelim güzel bi yatak örtüsü alcam,simdilik battaniye örtüyorum

cok güzel evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin oğluşunada sağlıklı ömür versin inş.

cok güzel evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin oğluşunada sağlıklı ömür versin inş.

aminn canim cok saol

cok saol canim,aminnn cümlemizin evlatlarini InsaAllah
evet canim almanyadanim..

hmm mutfaginin ocagindan belli canim yurtdisindan oldugun türkiyede cogunluk gazli ocak kullaniyor gördügüm kadariyla;)

evet canim genelde herkes camli ocak kullaniyo

siyah mutfakları çok seviyorum yaaa sizinkine asık oldum zatennnn çok güzel olmus güzel kahveler için o köşede çocuğunuza eşinize güzel lezzetli yemekler pişirin inşş güle güle kullanın bayıldımmm sahane ötesiiii <3

Güle güle oturun yatak odasındaki bebeğinizin olduğu yatak başını çok beğendim.. (: Ama aile resimlerinizi bence koymayın foruma çalıp başka yerlerde kullanıyorlar uyarmak istedim sizi.. (:

rabbim huzurlu mutlu bişekilde oturmayı nasip etsin eviniz gerçekten çok zevkli döşenmiş,yatak başlarına bende bayıldım :32: yaratıcılığınızıda tebrik ediyorum...bebişiniz nasıl bişey öyle nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

güle güle otur yatak odan cok hoş olmuş özellikle baş ucundaki ışıklı fotolar ..o ışıkları hazır alıp yapıştırdın sanırım da kablosunu falan ne yaptın nerde fişe takılı onu merak ettim..
bir de bembeyaz yatak örtüsü sersen yakışır o battaniye her seyi bozmuş:)
taşları yapıştırma fikrin çok yaratıcı benc erceveleri hazır sandım cok güzel durmuş..

siyah mutfakları çok seviyorum yaaa sizinkine asık oldum zatennnn çok güzel olmus güzel kahveler için o köşede çocuğunuza eşinize güzel lezzetli yemekler pişirin inşş güle güle kullanın bayıldımmm sahane ötesiiii <3

cok tsk ederim :34: hem oglusum hem kendi adima

Güle güle oturun yatak odasındaki bebeğinizin olduğu yatak başını çok beğendim.. (: Ama aile resimlerinizi bence koymayın foruma çalıp başka yerlerde kullanıyorlar uyarmak istedim sizi.. (:

samimi uyariniz icin cok tsk ederim,en kisa zamanda düzeltim,fotolardan ziyade cercevelerimi göstermek istemistim,yeni almak yerine eskiyi degerlendirim :34:

rabbim huzurlu mutlu bişekilde oturmayı nasip etsin eviniz gerçekten çok zevkli döşenmiş,yatak başlarına bende bayıldım :32: yaratıcılığınızıda tebrik ediyorum...bebişiniz nasıl bişey öyle nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

cokkkk tesekkürler :34:

güle güle otur yatak odan cok hoş olmuş özellikle baş ucundaki ışıklı fotolar ..o ışıkları hazır alıp yapıştırdın sanırım da kablosunu falan ne yaptın nerde fişe takılı onu merak ettim..
bir de bembeyaz yatak örtüsü sersen yakışır o battaniye her seyi bozmuş:)
taşları yapıştırma fikrin çok yaratıcı benc erceveleri hazır sandım cok güzel durmuş..

evet canim isiklari hazir alip cervelerin icine yapistirdim,kablolarinida bazanin basliginin arkasina koyduk asagida piriz yerleri var oraya taktim :34:
evet yatak örtüm yok :26: Türkiyeye geldigimde tasli parlakli beyaz yada altin renkli düsünüyorum,beyazin temizliginden cekiniyorum yoksa kesinlikle beyaz alirdim,malum evde bi tane yaramaz var :34:
zaten perdelerimide yenilemeyi düsünüyorum,Türkiyede cok güzel kumaslar var,artik bekleyip hepsini ordan alirim diyorum kismetse

Back
X