Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ferah içim açıldı valla Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin bu arada bebiş harika yaa yerim onu ben...
mutfağı görelim şimdide:)
cok tsk ederim canm
oglum su an 2 yasindao resimlerde 3 günlüktü henüz
ama maşallah çok tatlı yaa bayıldım oğluna sonra yatak odana:)
InsaAllah sende kucagina saglikli cok tatli bi melek alirsin![]()
cok güzel canim yatak odan mutfagin, oglisinde coook tatli Allah bagislasin masaAllah hayirli uzun ömürler nasip etsin yurtdisindamisin canim sen
Yatak odanı ve mutfağını çok beğendim ama özllikle bebeğini çooook sevdim allahım bu ne masumluk öyle çok tatlı allah bağışlasın size komodin üzerine resim yapıştırmışsın onu nasıl yaptınız bu fikri çok sevdim de güle güle otur evnde canım herşeyin güzel en kısa zamanda diğer odalarınıda görmek isteriz
cok saol canim,aminnn cümlemizin evlatlarini InsaAllah
evet canim almanyadanim..
hmm mutfaginin ocagindan belli canim yurtdisindan oldugun türkiyede cogunluk gazli ocak kullaniyor gördügüm kadariyla![]()
cok güzel evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin oğluşunada sağlıklı ömür versin inş.
cok saol canim,aminnn cümlemizin evlatlarini InsaAllah
evet canim almanyadanim..
hmm mutfaginin ocagindan belli canim yurtdisindan oldugun türkiyede cogunluk gazli ocak kullaniyor gördügüm kadariyla![]()
evet canim genelde herkes camli ocak kullaniyo
siyah mutfakları çok seviyorum yaaa sizinkine asık oldum zatennnn çok güzel olmus güzel kahveler için o köşede çocuğunuza eşinize güzel lezzetli yemekler pişirin inşş güle güle kullanın bayıldımmm sahane ötesiiii <3
Güle güle oturun yatak odasındaki bebeğinizin olduğu yatak başını çok beğendim..Ama aile resimlerinizi bence koymayın foruma çalıp başka yerlerde kullanıyorlar uyarmak istedim sizi..
![]()
rabbim huzurlu mutlu bişekilde oturmayı nasip etsin eviniz gerçekten çok zevkli döşenmiş,yatak başlarına bende bayıldımyaratıcılığınızıda tebrik ediyorum...bebişiniz nasıl bişey öyle nazarlardan saklasın
![]()
güle güle otur yatak odan cok hoş olmuş özellikle baş ucundaki ışıklı fotolar ..o ışıkları hazır alıp yapıştırdın sanırım da kablosunu falan ne yaptın nerde fişe takılı onu merak ettim..
bir de bembeyaz yatak örtüsü sersen yakışır o battaniye her seyi bozmuş:)
taşları yapıştırma fikrin çok yaratıcı benc erceveleri hazır sandım cok güzel durmuş..