- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Doğum hikayem ve resimlerimiz:
Kızlar aslında ben geçen gün hikayemizi yazmıştım aslında ama kaydolmamış konu sanırım.
Neyse yeniden yazayım.
Olay günü :) Saat 8.30 da hastanedeydik.
Bana hemen ameliyat önlüğü giydirdiler.Serum takıldı beklemeye başladım.
Doktorum geldi.10-11 gibi alırız seni dedi.
Sonda takıldı ki en korktuğum kısımlardan biriydi bu.Ama hiç korktuğum gibi değildi.
Baya sevindim buna :)) Sonra hsatabakıcı geldi beni sedyeye alarak yukarı çıkardı.Saat 10 a geliyordu.
İlk beni alacaklarını anladım.Benden önce biri daha vardı ama ilk kurban ben oldum :))
Yukarıda belden iğneyi oldum.O esnada titriyordum.Hemşire korkuyormusun dedi.
Yok çok soğuk üşüdüm dedim.Ama iğneyi olur olmaz kalçamdan başlayarak( Bana hep ayak parmaklarından başladığını söylemişti yaşayanlar,benimki öyle olmadı) bir ısınma hissettim.
Sonra batiklon sürüldüğünü hissettim.Hemşireye ne zaman uyuşcam ben diye korkarak sordum Birazdan başlar dedi.Derken uyuştum,doktorum geldi.Bişeyler yapıyorlardı.
Sonra hafif bi ınga duyar gibi oldum.Beni baya sarstıklarını gördüm.Ama bişey hissetmiyordum.Doktorum Dark sen sporla felan mı uğraştın dedi.Hayır, dedim.baya kas yapmışsın dedi.bebeği zor çıkardılar,zaten tombik de olunca sıkışmış kalmış minik kuşum.
Neyse çıkardılar,bebeğimi temizleyip giydirdiler,ben de onu izledim.
4.180 kilo gram ve 53 cm boyunda tatlı bir kızım oldu.
Aşağı indik,bebek benden önce verildi babasına.Ben indiğimde uyuyordu.Yarım saat sonra emzirdim.Hemen geldi sütüm çok şükür.
İşte böyle hikayem.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Çok farklı bir duygu.
İşte Resimlerimiz: (maşallah)
ImageShack - Hosting :: 3guxl9.jpg
ImageShack - Hosting :: 3gunluei0.jpg
ImageShack - Hosting :: 4gnrt7.jpg
ImageShack - Hosting :: 5gnhastane5xo8.jpg
ImageShack - Hosting :: dnyayailkmerhabaet0.jpg
ImageShack - Hosting :: lkgnwt9.jpg
:hooray:
Kızlar aslında ben geçen gün hikayemizi yazmıştım aslında ama kaydolmamış konu sanırım.
Neyse yeniden yazayım.
Olay günü :) Saat 8.30 da hastanedeydik.
Bana hemen ameliyat önlüğü giydirdiler.Serum takıldı beklemeye başladım.
Doktorum geldi.10-11 gibi alırız seni dedi.
Sonda takıldı ki en korktuğum kısımlardan biriydi bu.Ama hiç korktuğum gibi değildi.
Baya sevindim buna :)) Sonra hsatabakıcı geldi beni sedyeye alarak yukarı çıkardı.Saat 10 a geliyordu.
İlk beni alacaklarını anladım.Benden önce biri daha vardı ama ilk kurban ben oldum :))
Yukarıda belden iğneyi oldum.O esnada titriyordum.Hemşire korkuyormusun dedi.
Yok çok soğuk üşüdüm dedim.Ama iğneyi olur olmaz kalçamdan başlayarak( Bana hep ayak parmaklarından başladığını söylemişti yaşayanlar,benimki öyle olmadı) bir ısınma hissettim.
Sonra batiklon sürüldüğünü hissettim.Hemşireye ne zaman uyuşcam ben diye korkarak sordum Birazdan başlar dedi.Derken uyuştum,doktorum geldi.Bişeyler yapıyorlardı.
Sonra hafif bi ınga duyar gibi oldum.Beni baya sarstıklarını gördüm.Ama bişey hissetmiyordum.Doktorum Dark sen sporla felan mı uğraştın dedi.Hayır, dedim.baya kas yapmışsın dedi.bebeği zor çıkardılar,zaten tombik de olunca sıkışmış kalmış minik kuşum.
Neyse çıkardılar,bebeğimi temizleyip giydirdiler,ben de onu izledim.
4.180 kilo gram ve 53 cm boyunda tatlı bir kızım oldu.
Aşağı indik,bebek benden önce verildi babasına.Ben indiğimde uyuyordu.Yarım saat sonra emzirdim.Hemen geldi sütüm çok şükür.
İşte böyle hikayem.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Çok farklı bir duygu.
İşte Resimlerimiz: (maşallah)
ImageShack - Hosting :: 3guxl9.jpg
ImageShack - Hosting :: 3gunluei0.jpg
ImageShack - Hosting :: 4gnrt7.jpg
ImageShack - Hosting :: 5gnhastane5xo8.jpg
ImageShack - Hosting :: dnyayailkmerhabaet0.jpg
ImageShack - Hosting :: lkgnwt9.jpg
:hooray: